Reduceri pentru plase tantari si plase insecte

BUCURESTI - 9 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Sanatate

In Aprilie firma de plase tantari si plase insecte Plase Tantari Insecte ofera reduceri tuturor produselor. La inceput de sezon de tantari si insecte, necesitatea pentru plase tantari si plase insecte este in crestere.

Plase Tantari

Oferim servicii de inalta calitate si specializate!

Plase Tantari Insecte

Reducerile pentru plase tantari si plase insecte sunt disponibile tuturor clientilor care solicita serviciile firmei Plase Tantari Insecte. Motivul reducerilor este faptul ca firma isi doreste sa fie alaturi de persoanele care se confrunta cu dificultati financiare. Persoanele afectate financiar de perioada prin care trecem au in continuare nevoie de protectie si o viata confortabila.

In sezonul cald tantarii si insectele isi raspandesc actiunea si exista multe “victime” ale intepaturilor de insecte. Folosind plase tantari si plase insecte pentru ferestrele si usile locuintelor ne tinem la distanta familia de potentiale nopti nedormite, alergii, iritatii si intepaturi.

Alegeti modelul de plasa cel mai usor de folosit pentru membrii familiei dumneavoastra. Puteti opta catre model usor de manevrat si de persoanele in varsta sau de cei tineri. De asemenea, tineti in vedere usurinta cu care plasele pot fi date jos pentru a fi curatate sau puse in siguranta pe timp de iarna.

Plase tantari si plase insecte – Modele disponibile

Alegerea plaselor depinde de spatiul pe care il au clientii la dispozitie, de designul locuintei, de bugetul familiei si de ofertele disponibile pe piata. In prezent firma producatoare de plase insecte si plase tantari ofera modele de tipul: plase fixe cu balamale, plase tip rulou, plasa tip plisse, glisanta sau Americana.

Modelul de plasa fixa cu balamale este util pentru spatiile care permit deschidea plasei in exterior: ferestrele normale, ferestrele de baie, usile. Plasele de tipul rulou sau cele de tip plisse sunt recomandate pentru spatiile mici sau pentru a economisi spatiu.

O usa de living care da spre terasa sau o fereastra care nu permite deschiderea in exterior – sunt ideale pentru montarea unui astfel de model.

Plase tantari si plase insecte tip rulou sunt recomandate pentru locuintele din zone geografice unde zapada si ploiele sunt puternice. In timpul sezonului rece, plasa de tip rulou este usor de strans si depozitat in interiorul ruloului pentru a nu se rupe.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/reduceri-pentru-plase-tantari-si-plase-insecte