Servicii de inchirieri auto preturi mici - Five este solutia

Otopeni - 24 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Institutii Publice

Pe piața națională dar și internațională de astăzi nu este atât de simplu să găsești inchirieri auto preturi mici dar care să ofere calitate și profesionalism prin serviciile pe care le prestează. Five rent a car îmbină economia cu plăcutul și oferă servicii de închirieri auto pentru toate bugetele dar și preferințele în materie de autoturisme de lux.

rent a car Otopeni

rent a car Otopeni

 Prețurile mici și ofertele sunt o modalitate potrivită de a-ți alege furnizorul de închirieri auto  

FIVE rent a car

Inchirieri auto preturi mici - și ieftin și lipsit de griji

Chiar dacă ești deja posesorul unui autovehicul sau încă nu deții unul cu siguranță cunoști responsabilitățile pe care le are un șofer cu privire la mentenanța și întreținerea mașinii personale.

Costurile unei astfel de achiziții și sumele de bani acumulate într-un singur an te vor face să renunți măcar odată la mașina personală și să optezi pentru închirierea unui autoturism pentru vacanța pe care o plănuiești de ceva timp. Dacă ar fi să faci un calcul vei ajunge la concluzia că investiția în închirierea unui autoturism îți aduce avantaje pe plan social și psihic și avantaje din punctul de vedere al costurilor.

Roviniete, asigurări sau inspecții tehnice periodice toate vor sta în atenția furnizorilor de închirieri auto fără să-ți mai bați capul cu măsurile pe care trebuie să le ei înainte de o călătorie de lungă durată. Five rent a car se va ocupa în totalitate de mentenanța autoturismelor și de actele necesare pentru a te deplasa în siguranță și în cele mai bune condiții de confort și relaxare.

 

Inchirieri auto preturi mici și discounturi pentru fidelitate

Cei de la Five rent a car pun foarte mare accent pe nevoile clienților atât din punctul de vedere al bugetului cât și din punctul de vedere al confortului. Din acest motiv firma asigură diferite discount-uri substanțiale de care clientul poate profita dacă corespunde anumitor cerințe precum - fidelizarea asupra serviciilor. Pentru a fi ușor de înțeles pentru clienți,orice consumator de închirieri auto care alege să închirieze de la aceeași firmă de mai multe ori, poate fi răsplătit prin asigurarea unor reduceri de preț. 

Mai mult decât atât orice client care închiriază un autoturism pentru o perioadă mai lungă de timp de la două săptămâni până la o lună la 5 luni sau chiar 12 luni poate profita de alte reduceri de preț indiferent de clasa din care închiriază autoturismul. Este important de precizat că numai apelând la o firmă de închirieri auto poți profita de aceste discounturi pe care nu le regăsești la orice furnizor amator de închirieri autoturisme. 

 

Rent a car Otopeni - nu trebuie să aștepți mult pentru livrarea mașinii

Apelarea la serviciile oferite de Five rent a car vă asigură mai întâi de toate, de promptitudinea cu care vor fi prestate serviciile. Pentru că timpul clientului din călătorii, vacanțe sau întâlniri importante de afaceri este destul de limitat, afacerea se focusează pe livrarea autoturismelor în timp util și rapid. Un aspect important din livrarea autoturismelor este ideea conform căreia nicio mașină închiriată nu este livrată în condiții proaste de întreținere atât estetic cât și tehnic. Cei de la Five se asigură că livrează mașina în timp util și că nu oferă experiențe neplăcute în momentul închirierii la fața locului.

Pentru a profita în continuare de accesibilitatea servicilor cei de la Five rent-a-car au sediul în vecinătatea aeroportului Otopeni, așadar la cererea clientului, firma pune la dispoziție autoturisme direct închiriate din aeroport.

Pentru a economisi timp și pentru a economisi alte resurse pentru a ajunge în locația în care dorești, posibilitatea de a închiria încă de la coborârea din avion îți oferă mai mult confort și siguranță.

 

Rent a car Otopeni - evită uzarea mașini personale și bucură te de avantaje

Five rent a car se sigură că orice client înțelege avantajele pe care le oferă o firmă și posibilitățile pe care ți le asigură - de a evită uzarea mașinii personale pentru atunci când nu depinzi într-adevăr de ea. Serviciile Five oferă o gamă variată de produse ideale pentru orice tip de deplasare pe care o face clientul. Fie vorbim de o vacanță la munte, fie vorbim de deplasări cu familia pe distanțe lungi, fie vorbim de un eveniment special sau de întâlniri importante de afaceri firma vă oferă autoturisme întreținute la cel mai înalt nivel de calitate.

 Prețurile mici și ofertele sunt o modalitate potrivită de a-ți alege furnizorul de închirieri auto atât timp cat pe lângă costurile accesibile îți oferă și servicii profesionale o flotă auto diversă și o colaborare calitativă.