Social media si campania de optimizare SEO

Sibiu - 3 aprilie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Campania de optimizare SEO se desfasoara cu succes cand integram si social media . Prin social media intelegem postari pe retele sociale cu articole care contin elemente comune cu cele din campania de optimizare SEO.

Campania de optimizare SEO

Campania de optimizare SEO

 Orice site web are nevoie de o agentie SEO pentru a face optimizare SEO 

Servicii SEO Bucuresti

Social media a devenit parte integranta din tot ceea ce inseamna promovarea unei afaceri. O afacere bine promovata are nevoie SEO. Atunci cand declansam campania de optimizare SEO trebuie sa facem o analiza a cuvintelor cheie.

Cuvintele si expresiile cheie au un anume volum de cautare lunar. Cand avem informatiile adunate despre cele mai bune cuvinte cheie incepem creare de continut scris pentru campania de optimizare SEO

Pe parcursul unei campanii de optimizare se redacteaza mai multe texte: articole, postari si comunicate de presa. De asemenea, se pot rescrie textele de pe paginile website-ului optimizat, daca expertul SEO considera necesar acest lucru. 

Postam pe social media de 3 ori pe saptamana

Aceste materiale scrise au ca scop sa includa cuvintele cheie cu volum mare de cautare. Campania de optimizare SEO se focuseaza pe construirea de linkuri externe puternice. Urmeaza postarea acestor articole pe diverse platforme. De asemenea, postam aceste materiale si pe platforme de social media.

Vom adauga link care trimite catre website-ul nostru si in felul acesta asiguram o crestere a link-urilor externe. Platformele pe care postam articolele trebuie sa detina un scor de spam mic si sa fie de o autoritate de domeniu mare. 

Campania de optimizare SEO si postarile pe social media

Continutul scris pentru a promova cuvintele si expresiile cheie este postat pe platforme puternice. Platformele alese pentru postari sunt directoarele, forumurile si platformele pentru comunicate de presa. Expertul SEO poate alege sa promoveze acele articole si pe retele de social media. 

In social media putem posta articole mai scurte cu link care trimite catre website-ul optimizat. Oferim in felul acesta o crestere a popularitatii brandului, un numar mai mare de followers, dar si un trafic mai mare catre website-ul promovat.

Campania de optimizare SEO are nevoie de cateva luni pentru a da roade. Pe parcursul campaniei putem posta de 3 ori pe saptamana pe retelele de social media. Atentie sa raspanditi continutul optimizat pe toate canalele sociale existente. Nu va limitati doar la Facebook si Instagram.

Exista numeroase beneficii din postarile facute pe cat mai multe retele sociale. Link-urile externe create postand materiale pe retele sociale aduc multe beneficii website-ul optimizat.