Tratament facial Age Repair de la Mary Cohr

Popesti Leordeni - 12 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

In cazul acestui tratament facial Age Repair, Mary Cohr a reusit de faca minuni. Un tratament facial care indeparteaza anii de pe ten lasandu-l plin de vitalitate. Age Repair este un tratament facial special conceput de echipa Mary Cohr pentru reducerea semnelor de imbatranire.

Salon Illieen's

Salon Illieen's

 "Indepartez in mod vizibil anii de pe tenul meu"  

Mary Cohr

Tratament facial Age Repair de la Mary Cohr

 

Un tratament facialfoarte apreciat de doamnele si domnisoarele care frecventeaza salonul Illieen’s este Age Repair de la Mary Cohr. Compania Mary Cohr este recunoscuta pentru calitate si inovatie. Un tratament facial de la Mary Cohr garantat schimba aspectul tenului in bine. 

Age Repair de la Mary Cohr este un tratament facial care actioneaza la toate nivelele epidermei si dermei datorita asocierii unor ingrediente active cu efect de intinerire.

 Cheile acestui tratament facial

Punctele forte ale unui tratament facial de la Mary Cohr sunt tehnica si ingredientele cosmeticelor folosite.

Gomajul dermabraziune, masajul anti-imbatranire si masca Eclat Jeunesse. Acestea sunt cele trei chei principale ale tratamentului facial Age Repair. 

Acest tratament facial de la Mary Cohr combina tehnologia si tehnicile exclusive de masaj pentru reducere semnelor de imbatranire.

Cand mergem la salon pentru un tratament facial este indicat sa avem o discutie cu cosmeticiana.

Trebuie sa ne intelegem tenul si sa ii oferim ingredientele cele mai bune din industria de cosmetica faciala. Mary Cohr este unul dintre brandurile cele mai de incredere din industria de beauty. 

Rezultatele tratamentelor faciale de la Mary Cohr includ: fermitatea pielii, ridurile de expresie sunt puternic diminuate, petele pigmentare sunt atenuate. De asemenea, fata straluceste de fumusete si prospetime.