Tratament facial antirid cu efect de lifting

BUCURESTI - 7 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail

Iti doresti o zi de rasfat? Alege tratamentul facial antirid cu efect de lifting , masaj sau ultrasunete . Tenul tau isi recapata supletea si o sa fie mai tonifiat si mai luminos inca de la prima sedinta. In plus, pachetele sunt disponibile cu reducere pe platforma de promovare www. IzzyReduceri.ro !

Tratament facial antirid cu efect de lifting

Rejuvenare faciala cu tratamentele complete de la The Secret Beauty Corner, zona Piata Victoriei. Astazi a fost ziua mea de super rasfat. Tenul meu avea nevoie de o ingrijire speciala, asa ca am ales voucherul cu reducere de pe www.IzzyReduceri.ro pentru 2 sedinte tratament antirid.

A fost mai mult decat ma asteptam! Se face mai intai deschiderea porilor cu vapoforul. Urmeaza un peeling enzimatic care inlatura celulele moarte.

Tratamentul continua cu ultrasunete, daca este nevoie se fac si extractii. Urmeaza masca Juliette Armand si crema de final cu efect antirid. Eu am optat pentru varianta cu masaj facial care a fost absolut divin!

Daca iti doresti si tu un tratament facial complet, profita de oferta cu reducere limitata disponibila pe platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro!

O sedinta dureaza aproximativ 1h si presupune demachiare, tonifiere, vapofor pentru deschiderea porilor, exfoliere cu peeling AHA pentru inlaturarea celulelor moarte, extractii (daca este nevoie), masca Juliette Armand, ultrasunete sau masaj facial, crema finala si seruri.

Ultrasunetele actioneza in trei directii, prin actiune termica, mecanica si chimica. Complexitatea acestui tratament duce la refacerea corsetului de colagen, la stimularea productiei de acid hialuronic, si mai mult, tonifica si reda luminozitate tenurilor dezhidratate si lipsite de stralucire.

Masajul facial aduce la nivelul pielii un aflux mai mare de sange bogat in oxigen si elemente nutritive astfel avand urmatoarele beneficii:

-reduce barbia dubla;

-diminueaza stresul si migrenele;

-imbunatateste textura pielii si tonusul muscular facial;

-stimuleaza fibrele de colagen si elastina;

-dreneaza limfa, incurajand detoxifierea celulara.

De la ce varsta se recomanda masajul facial?

Este foarte bine ca in scop preventiv, sa apelati la acest serviciu de infrumusetare incepand cu varsta de 25 de ani. Practicat prea tarziu, atunci când pielea este deja lipsita de elasticitate, cu greu mai poate reveni la starea normala.

Un ten sanatos inseamna o piele frumoasa, catifelata si hidratata, iar masajul facial poate contribui pozitiv intr-un mod nontoxic si noninvaziv la aspectul tenului tau!

Pentru rezultate bune si de durata se recomanda tratamente regulate (2-3 ori/ saptamana) pe perioade de 4-8 saptamani – frecventa tratamentelor difera de la client la client, in functie de varsta, aspectul pielii, produsele folosite pentru ingrijirea tenului, etc.

In ce situatii nu este indicat masajul facial?

Masajul facial nu este indicat in cazul in care exista probleme la nivelul tenului, cum ar fi: acnee, psoriazis, eczeme, cicatrici recente sau rani deschise. In aceste cazuri, masajul poate inrautati problemele deja existente.

Am fost foarte multumita de rezultate si m-am bucurat din plin de ora de rasfat! Salonul este situat in zona Piata Victoriei, respecta normele COVID si Andreea, cosmeticiana care s-a ocupat de tenul meu are pur si simplu maini de aur. Cu siguranta voi repeta experienta si ma voi bucura de efectele wow ale unui tratament profesional asupra pielii mele.

Daca te-am convins si vrei sa incerci si tu aceasta procedura, nu mai sta pe ganduri si viziteaza platforma de promovare www.IzzyReduceri.ro pentru a profita de ofertele cu reducere limitata!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/izzy-reduceri/tratament-facial-antirid-cu-efect-de-lifting