Traversa din lemn de esenta tare

Iasi - 25 februarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Logistica/Transport

Traversa este piesa de rezistenta a cailor ferate fiind responsabila de sustinerea intregii greutati si legarea sinelor intre el. Desi traversele pot fi confectionate din materiale diferite, lemnul este cel mai avantajos produs.

traverse de cale ferata

traverse de cale ferata

 Alegeti o companie cu traditie in productia de traverse de cale ferata. Continuând tradiţia Fabricii de Cherestea din Mănăştiur, Pamirco este o companie prosperă, cu o experienţă de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului.  

Pamirco

Traversa din lemn - ce caracteristici speciale detine?

Industria traverselor foloseste diferite materiale pentru prelucrarea lor: lemn, beton, fier sau plastic. Fiecare materiali intruneste diferite caracteristici mai mult sau mai putin avantajoase. Daca ar fi sa ne luam insa dupa preferintele consumatorului, produsul cel mai apreciat la nivel national si international este traversa din lemn .

Pamirco Manastiur este un producator de traverse iar de peste 15 ani experienta lemnul inca ramane materialul de baza de prelucrare pentru foarte multi consumatori.

Fabrica romaneasca prelucreaza pentru tari precum Egipt, Japonia, Olanda, Germania si multe altele, Romania fiind clientul fidel pentru traversa din lemn.Asadar, daca esti in cautare de o firma producatoare de traverse, Pamirco detine produse romanesti  printre cele mai apreciate din tara.

Lemnul de esenta tare folosit pentru prelucrare este cheia cailor ferate de succes. Specia de esenta tare este reprezentata de fag si stejar fiind considerata cea mai rezistenta si durabila specie, ideala pentru prelucrarea traverselor. Durabilitatea in timp si rezistenta asupra greutatii imense a transportorului sunt caracteristicile de baza a lemnului care primeaza in randul altor materiale. 

Traversa din lemn de esenta tare - cum are loc productia?

Traversa lemnoasa din esenta tare este un material care implica mai multe etape de productie prin care se asigura calitatea lemnului. La Pamirco Manastiur, traversa trece prin 3 metode principale de prelucrare a lemnului - taierea, rindeluirea si impregnarea acestuia. Fiecare etapa in parte este prelucrata cu ajutorul aparaturii de ultima generatie si a ingredientelor de calitate bine alese. Fiecare procedeu vizeaza imbunatatirea constructiei de cai ferate prelungind astfel perioada de viata a unei traverse deja durabile.

Serviciile oferite de Pamirco sunt reprezentate de impregnarea lemnului cu un creozot de cea mai buna calitate, uscarea artifciala a traversei realizata cu ajutorul a 6 uscatoare de ultima generatie si nu in ultimul rand aburirea prin intermediul unui aburitor modern.

Durabilitatea si rezistenta traversei sunt prelungite de aceste etape si asigura un mediu stabil pentru constructia cailor ferate. Traversele sunt prelucrate pentru orice tip de ecartament fiind de asemenea flexibile si foarte usor de inlocuit in momentul deteriorarii.

Firma producatoare de traverse - servicii de inalta calitate

La fel ca in orice alt domeniu calitatea este o caracteristica principala in achizitionarea unui produs. Traversele pentru cale ferata sunt produse care necesita cele mai bune metode de prelucrare pentru a garanta constructii durabile si rezistente in timp.

Fabrica Pamirco Manastiur pune foarte mare accent pe productia calitativa motiv pentru care detine o echipa de experti in domeniu si o aparatura moderna care sa sporeasca calitatea constructiilor. Materialele sunt foarte bine alese, din acest motiv traversa din esenta tare este printre preferintele clientilor.

Experienta este un prilej de a investi in servicii de calitate si produse de inalta calitate. Pamirco Manastiur va asigura de prelucrarea corecta a unor traverse durabile, rezistente si de varietatea acestora.

In fabrica veti putea regasi traverse normale pentru căile ferate, traverse pentru macazuri si incrucisari si in ultimul rand traverse pentru poduri. Traversa din lemn poate fi prelucrata pentru a raspunde unor sarcini multiple iar in cazul preferintelor, la Pamirco se poate proiecta orice alt material lemnos care intra in compozitia cailor ferate.

Firma producatoare de traverse - alege sa investesti in produse de top

Pentru o constructie de cai ferate traversa detine un rol important iar in functie de calitatea ei are loc transportul feroviar. Asigurarea unui mediu stabil si sigur este necesar pentru o constructie durabila si rezistenta.

Un pret bun este raportat la calitate, asadar cu cat investesti in produse de top cu atat iti asiguri constructii de viitor. Traversele Pamirco detin si astazi constructii durabile si rezistente in timp atat in Europa cat si in Romania, iar inlocuirea lor la deterioare se produce simplu si accesibil fara a presupune alte costuri.

Pentru a va comanda simplu si usor traverse de calitate, puteti accesa website-ul online a firmei Pamirco Manastiur unde veti putea afla mai multe informatii despre serviciile variate, produsele multiple si calitatea acestora asigurata de catre expertii in domeniu.

Pentru comenzi puteti accesa firma prin email sau telefonic unde puteti de asemenea sa cereti mai multe informatii legate de calitatea produsului.