Traversa din lemn marca Pamirco

BUCURESTI - 6 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

Ai auzit de fabrica Pamirco Manastiur si esti curios de produsele pe care acestia le fabrica? Vrei sa achizitionezi traverse de inalta calitate? Ai ajuns in locul potrivit, iata cu ce te poate suprinde serviciile fabricii producatoare de railway sleepers.

Pamirco

Pamirco

 Traversa de lemn Pamirco este un produs durabil , rezistent si de cea mai inalta calitate. 

Pamirco

Railway sleepers - experienta celor peste 15 ani de munca

Fabrica Pamirco Manastiur se afla in industria traverselor de peste 15 ani, iar in tot acest timp au acumulat cunostinte importante despre prelucrarea calitativa a unor astfel de produse. Traversele sunt pe atat de importante pe cat intregul transport feroviar depinde de calitatea si eficienta lor. In contextual actual, experienta este una din factorii decisivi in achizitionarea unor produse calitative si de top. Fabrica Pamirco inspira profesionalism prin fiecare membru din echipa, iar produsele prelucrate de acestia sunt cu mult peste produsele amatorilor din industrie. 

Experienta celor 15 ani de munca ofera astazi produse de prestigiu pentru tari precum Egipt, Japonia, Anglia,Romania,Germania,Bulgaria si multe altele. Apreciate pentru calitatea superioara, traversele Pamirco sunt un real succes pentru a investi sigur si eficient in produse de durata. Traversele firmei sunt fabricate pentru orice tip de ecartament, detin materiale de calitate si sunt prelucrate intr-un mediu profesionist. Daca vrei sa te asiguri ca achizitionezi produse de calitate superioara, bazeaza-te pe alegerile care iti inspira experienta de lucru, acest tip de oameni vor stii intotdeauna cum sa produca traverse de top.

Railway sleepers - prin ce difera traversa Pamirco de restul industriei?

Cel mai distinctiv element al traversei Pamirco este materialul folosit pentru prelucrarea ei. Lemnul, un produs folosit dintotdeauna in serviciile fabricii, este astazi unul dintre cele mai apreciate materiale la nivel national si international. Specia lemnului doar de esenta tare, folosita de catre fabrica este mult mai rezistenta, fiabila si de durata, mai ales atunci cand este prelucrata corect si calitativ. Fagul si stejarul, speciile folosite in conceperea traversei nu sunt usor de prelucrat, din acest motiv, experienta isi va pune mereu amprenta pe acest tip de produse.

Traversa Pamirco ofera un nivel ridicat de rezistenta si durabilitate, in comparatie cu celelalte materiale. Durata de viata a unei traverse este cheia de succes a fabricii, clientii fiind multumiti de produsele care ofera rezultate pe termen lung si care nu necesita schimbari periodice datorate deteriorarii. Traversa lemnoasa de structura naturala este rezistenta la factori externi, fie ei biologici sau termici si se adapteaza mai usor mediului in care este amplasata. Avantajele oferite in momentul amplasarii sunt redate de etapele prelucrarii corecte. Lemnul este mai intai taiat, rindeluit si impregnat. Fiecare proces in parte este important in realizarea unui produs de calitate superioara. 

Traverse cale ferata - la Pamirco ai intotdeauna de unde alege

Varietatea in servicii oferita de Pamirco ofera multe avantaje pentru clienti. Iti poti particulariza traversa in functie de nevoi si preferinte,poti alege din mai multe tipuri traverse prelucrate de firma sau poti opta pentru orice alt element lemnos care intra in compozitia constructiilor de cai ferate. Daca ai nevoie de un anumit produs din lemn care sa iti sprijine constructia de cai ferate, la cerere, acesta poate fi proiectat si prelucrat in fabrica Pamirco. E mai simplu sa lucrezi cu oameni profesionisti pe mai multe servicii.

In cadrul fabricii veti putea regasi tipuri de traverse care servesc mai multor sarcini: traverse normale pentru calea ferata, traverse pentru macazuri,traverse pentru incrucisari si in final traverse pentru poduri. Pe langa tipul de traversa anume prelucrat, produsul poate fi prelucrat astfel incat sa tina cont si de alti factori importanti:nevoia elasticitatii, absorbtia de vibratii sau izolare pentru persoanele aflate in apropierea cailor ferate. 

Traverse cale ferata Pamirco - atunci cand tu nu stii, stiu ei

In orice serviciu este important sa stii ca te poti baza pe oamenii cu care colaborezi. Datorita experientei, Pamirco detine toate cunostintele necesare de care un client poate profita in achizitionarea traverselor. Daca nu stii ce fel de traversa iti trebuie si care ar fi cea mai potrivita pentru locul in care trebuie sa o amplasezi, firma te va ajuta cu sfaturi profesionale.

Au experienta, ofera produse de calitate, detin servicii variate, sprijina procesul de particularizare si preferinte,au o aparatura moderna si rezolva in timp util necesitatile clientilor cu privire la aceste produse.