Traverse de cale ferata - calitate si longevitate

BUCURESTI - 22 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Constructii

La fel ca si in cazul oricarui produs, cautam in traverse de cale ferata calitatea si longevitatea necesara pentru constructiile de cai ferate, asadar avem nevoie de furnizori de incredere de la care sa primim caracteristicile de baza unei prelucrari corecte si eficiente.

railway sleepers

railway sleepers

 Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. 

Pamirco

Traverse de cale ferata – unde cautam calitatea?

Orice produs de pe piata este conceput de diferite companii dintre care poti alege pentru a-l achizitiona. Cu toate acestea, nu orice companie este ideala pentru asteptarile pe care le avem de la aceste produse, asadar inainte de a alege furnizorul este important sa vezi daca rezonezi cu genul de produse pe care ti le poate oferi. Si in cazul traverselor de cale ferata este important sa te ghidezi dupa anumite criterii pentru a asigura o constructie eficienta si calitativa. Traversele nu pot fi privite ca un oarecare produs ce poate fi conceput de oricine care nu detine experienta in acest domeniu.

Pamirco Manastiur este o fabrica producatoare de traverse de peste 15 ani, iar produsele concepute de acestia nu pot fi comporate de traversele oferite de un amator al prelucrarii lemnului. Pentru orice industrie exista oameni specialisti si produse de calitate de care te poti bucura, asadar este important sa cauti calitatea acolo unde stii sigur ca o vei gasi. Un produs calitativ nu va da niciodata gres, mai ales in constructii de interes mare. 

Traverse de cale ferata – la ce ne uitam cand achizitionam?

Atunci cand cumparam anumite produse, oamenii aleg in functie de criteriile de care sunt interesati, pret, calitate, brand, ingrediente si asa mai departe. In cazul traverselor, obiectivul principal cand le achizitonam are in vedere calitatea, insa cum ne dam seama daca o traversa este calitativa?

In cazul traverselor sau cum le spunem in engleza – railway sleepers , criteriile sunt multiple si pornesc de la producatorul de la care alegi sa achizitionezi.

Cu cat producatorul detine un numar de clienti avantajos, cu atat stii ca produsele sunt apreciate si dorite de mai multi oameni. Iar un produs dorit este cu siguranta un produs de calitate.Pamirco detine un numar de peste 529701 de traverse prelucrate si clienti internationali din tari precum Egipt, Japonia, Germania,Ungaria, Serbia si multi altii, printre care si Romania.

O traversa de calitate se reflecta prin materialul folosit in conceperea ei. Desi industria detine mai multe tipuri de materiale din care pot fi confectionate traversele, cel mai apreciat material la nivel national si international s-a dovedit a fi lemnul. Daca intrebi un producator precum Pamirco de ce alege sa prelucreze lemnul, cu siguranta raspunsul ar veni din calitatea rezultatului final oferit de acest material. Nu in ultimul rand,pentru calitatea unei traverse este important sa ne uitam la modul de prelucrare, penru a te asigura de acest lucru,poti intreba producatorul care sunt etapele de lucru prin care o traversa trece. 

Railway sleepers – de ce alegem lemnul?

Majoritatea clientilor se focuseaza pe traverse din material lemnos datorita benefiicilor particulare pe care le ofera acest produs in detrimentul celorlalte. Pentru inceput ar trebui sa stiti de accesibilitatea si viabilitatea produsului lemnos.Econom si foarte usor de inlocuit, lemnul , spre deosebire de beton, nu presupune costuri suplimentare atunci cand se deterioreaza si nu este necesara inlocuirea intregii infrastructuri.

La capitolul rezistenta, Pamirco intelege indeaproape calitatea lemnului, folosind pentru traverse cele mai tari esente de lemn – speciile de stejar si fag. Datorita tariei pe care o detine o astfel de specie, traversa din lemn este mult mai rezistenta si poate acapara toata greutatea transportului feroviar,motiv pentru care pentru siguranta si stabilitate,lemnul este cel mai apreciat material.

Datorita structurii organice si naturale pe care o ale, lemnul este durabil in timp chiar in cadrul unor astfel de constructii. Obisnuit cu factorii externi, lemnul se lupta cu brio impotriva acestora si poate rezista mai mult timp pentru a da randament. Spredeosebirede alte materiale, Pamirco poate prelucra lemnul pentru sarcini speciale din cadrul constructiilor precum elasticitate,absorbtie de vibratii sau izolare pentru locuitorii zonelor adiacente.

Railway sleepers - profesionalism in fiecare traversa

Pentru calitatea si longevitatea pe care ne-o dorim sa o intreprinda fiecare traversa, Pamirco este producatorul de incredere la care poti apela. Cu oameni de experienta si cu o aparatura moderna de ultima generatie, produsele Pamirco sunt de o calitate superioara si detin caracteristici de interes pentru constructia de cai ferate.

Intra pe site-ul Pamirco Manastiur si descopera varietatea traverselor din lemn, alege produsul de care ai nevoie si vei primi in timp util comanda ta de o calitate superioara.