Traverse de cale ferată (wooden railway sleepers)

BUCURESTI - 27 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Compania romaneasca Pamirco este specializata in productia de traverse de cale ferata / wooden railway sleepers . De mai bine de 16 ani Pamirco ofera pietei din Romania, dar si pietelor externe, traverse de cale ferata / wooden railway sleepers construite la standarde inalte de calitate.

traverse de cale ferata

traverse de cale ferata

 Miraj calea ferată face cale întoarsă, ca să ajungă acasă năpădită de ierburi înalte până la suflet de fier face cale întoarsă zornăind prin gări şi mulţimi din copita de cal 

Viorica Iliescu

Traverse de cale ferata (sau, in engleza “wooden railway sleepers”) folosim in constructia de cale ferata. Pentru o cale ferata de calitate ideal este sa fie folosite produse de calitate.

Printre materialele cele mai importante folosite la constructia de cale ferata se afla si aceste traverse de cale ferata (wooden railway sleepers). 

Siguranta calatorilor si a marfurilor care circula pe calea ferata este data de materialele folosite atunci cand este construita calea ferata.

Traverse de cale ferată (wooden railway sleepers) – Piata internationala

Compania Pamirco se bucura de o notorietate crescuta in ultimii ani in pietele internationale. Produsele Pamirco, traverse de cale ferată / wooden railway sleepers, sunt apreciate si cumparate frecvent de companii din Egipt, Japonia, Turcia si Slovenia.

De-a lungul celor 16 ani de activitate Pamirco a mai colaborat cu companii din tari precum Serbia, Ungaria, Anglia, Belgia sau Germania. Toate aceste colaborari vorbesc despre calitatea produselor Pamirco de tipul traverse de cale ferată / wooden railway sleepers.

Compania Pamirco detine certificari si autorizatii pentru a produce traverse de cale ferata / wooden railway sleepers. Printre aceste certificari se afla autorizaţia de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”.