Jet Set Planner - Unde schiem in aceasta iarna?

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Vacanta de iarna este atat de aproape. Ne pregatim schiurile, claparii, ne cumparam un costum nou si plecam la munte. Jet Set Planner va propune 7 statiuni montane alese pe spranceana, pentru toate gusturile. Locuri speciale pentru familiile cu copii, pentru incepatori, chiar si pentru gurmanzi. Voi va faceti bagajele si noi ne ocupam de toate detaliile legate de calatorie!

7 statiuni montane alese pe spranceana

Les Gets, Franta – resort pentru incepatori - O sa va placa daca sunteti fani distractie! Les Gets este un resort vesel, cu pub-uri, patinoar si acces la zona de schi Portes du Soleil. Mai mult, incepatorii pot folosi gratuit telescaunul, in sectiunea dedicata lor.

Courmayeur, Italia – resort pentru gurmanzi - O sa va placa daca sunteti gurmanzi dar mai ales daca iubiti bucataria italiana. Veti avea parte de partii excelente si mancare delicioasa, servita in mijlocul unor peisaje de poveste.

Oberlech, Austria – resort pentru familii  cu copii - Alegeti aceasta statiune daca doriti sa va lasati copiii sa alerge liberi, intr-un loc unde siguranta lor este garantata. Parcurile de copii din Oberlech sunt pregatite chiar si pentru cei cu varste de 2 -3 ani.

Klosters, Elveţia – resort renumit pentru apres-ski-uri - O sa va placa daca sunteti in cautarea statiunilor recunoscute si faimoase. Locul preferat al Printului Charles, barul confortabil din hotelul Wynegg, este popular printre englezi, iar daca va place muzica live,  atunci Chesa Griscchuna trebuie sa fie pe lista voastra.

Cervinia, Italia – resort cu servicii foarte bune, la preturi rezonabile - O sa va placa daca iubiti partiile din zona Zermatt – Cervinia, dar nu si preturile piperate din Elvetia. Un alt avantaj al acestei zone, este ca puteti inchiria un elicopter pentru a cobori off-piste.

Arosa, Elveţia – resort pentru iubitorii de lux - O sa va placa daca dupa o zi petrecuta pe partie, vreti sa dormiti inconjurati de lux. Arosa era cunoscuta ca un hub al sporturilor de iarna, dar acum este faimoasa pentru hotelurile de lux.

Chamonix, Franţa – resort pentru schi extrem - O sa va placa daca doriti sa va perfectionati abilitatile de schiori. Chamonix inseamna coborari lungi, pe munti inalti.

Gasiti mai multe detalii pe www.jetsetplanner.ro/schi/

Despre JET SET PLANNER

Jet Set Planner a luat fiinta in anul 2007 : prima companie a grupului fiind Jet Set Planner Events – organizator de evenimente corporate. Ulterior s-a dezvoltat compania Jet Set Planner Travel. Ambele au o abordare nou pe piata din Romania, oferind servicii complet personalizate, in concordanta cu nevoile specifice ale fiecarui client.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jet-set-planner/jet-set-planner-unde-schiem-in-aceasta-iarna