Jetrun a lansat rețeaua națională de distribuție și service a centralelor termice Wolf

BUCURESTI - 29 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii, Tehnologie, Retail

Reprezentant oficial Wolf Heiztechnik în România, Jetrun vine în întâmpinarea clienților săi prin completarea și înnoirea rețelei de distribuție și service a centralelor termice Wolf.

Rețeaua de distribuție și service pentru centralele termice Wolf

Rețeaua de distribuție și service pentru centralele termice Wolf

 Noul sistem de distribuție al echipamentelor Wolf ne aduce mai aproape de clienții noștri și ne permite să le oferim o experiență completă : un produs de cea mai bună calitate, asistență în alegerea soluției optime, montaj și service de calitate pentru un maxim de confort și eficiență în utilizare. 

Adrian Sârbescu, Director Comercial Jetrun

Noua generație de centrale termice în condensare Wolf este acum mai eficientă și economică în exploatare. Designul contemporan, dimensiunile reduse și interfata grafică de ultimă generație asigură ușurintă în instalare și utilizare.

Centralele termice Wolf sunt acum dotate cu cele mai noi soluții și servicii inteligente, cum ar fi diagnosticarea online de la distanță, operare prin conectivitate la rețeaua locală cu ajutorul unui smartphone, tabletă sau PC, autocalibrarea combustibilului.

Distribuția centralelor termice Wolf se face cu ajutorul noii rețele de parteneri autorizați ce asigură clienților consultantă în faza de proiectare și servicii de livrare, instalare și punere în funcțiune pentru echipamentele achiziționate.

Odată cu lansarea noului site www.jetrun.ro, clienții Jetrun pot primi o recomandare rapidă online, folosind aplicația pentru alegerea centralei potrivite în 5 pași, în funcție de tipul de locuință, suprafață și funcțiile necesare.

Pe partea de service, Jetrun EnergoEco pune la dispoziția clienților săi o rețea de parteneri tehnici autorizați pentru a remedia orice problemă care poate apărea în perioada de garanție și post-garanție, suport tehnic scris și online și stoc de piese de schimb.

De asemenea, partenerii oficiali Jetrun beneficiază de asistență tehnică permanentă și de programe de pregătire pentru comercializarea și montajul echipamentelor în cele mai bune condiții.

Lista completă a partenerilor Jetrun poate fi accesată AICI.

Despre Jetrun EnergoEco

Jetrun EnergoEco importator oficial al echipamentelor de încălzire, ventilație și climatizare produse de Wolf Heiztechnik și-a asigurat un statut important printre furnizorii de soluții HVAC din Romania, devenind cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor oferite.
Pentru a vă putea oferi o gamă completă de soluții, Jetrun EnergoEco colaboreaza și cu alți producători Europeni sau globali de echipamente și subansamble cum ar fi: Hygromatik, Apen Group, Galletti, Teddington, Cabero, Mita.