Jetrun continua colaborarea cu mediul academic prin sustinerea unui seminar la Facultatea Tehnica a Moldovei din Chisinau

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Constructii, Educatie / Cultura, Energie

Marti, 19 Noiembrie 2013, incepand cu orele 10, Jetrun EnergoEco va sustine un seminar tehnic la Chisinau, in cadrul Facultatii Tehnice a Moldovei (UTM). Seminarul va fi deschis tuturor studentilor, indiferent de anul de studiu.

Facultate Tehnica a Moldovei din Chisinau

Facultate Tehnica a Moldovei din Chisinau

 Ne dorim ca viitorii ingineri de instalatii sa fie mai aproape de tehnologia care exista acum pe piata, pentru a se integra cat mai rapid in mediul profesional si pentru a livra solutii eficiente in proiectele pe care le vor dezvolta 

Adrian Moisa, director Jetrun EnergoEco

La invitatia profesorilor catedrei de Sisteme de Incalzire si Ventilatie, Jetrun EnergoEco va prezenta noutatile tehnice in domeniul ventilatiei si sistemelor de incalzire, inclusiv tehnologia de cogenerare . Acest demers face parte din intiativa de colaborare cu mediul academic, derulata de Jetrun EnergoEco prin diferite colaborari cu Facultatile de Instalatii din Bucuresti, Cluj, Brasov, Timisoara.

 

“Ne dorim ca viitorii ingineri de instalatii sa fie mai aproape de tehnologia care exista acum pe piata, pentru a se integra cat mai rapid in mediul profesional si pentru a livra solutii eficiente in proiectele pe care le vor dezvolta” a spus Adrian Moisa, director Jetrun EnergoEco.

 

In cadrul seminarului tehnic, studentii vor afla cum functioneaza programul de configurare al unitatilor de ventilatie Wolf si programul de calcul pentru sistemele de umidificare adiabatica Hygromatik. Standardele europene si mondiale in domeniul eficientei energetice si a calitatii mediului locuit fac necesara utilizarea echipamentelor de ventilatie cu functiuni complexe: recuperare de caldura, umidificare, dezumidificare, filtrare pe diferite trepte de eficienta, incalzire si racire cu agent termic sau in pompa de caldura integrata. Programele de selectie moderne permit simularea diverselor scenarii de lucru pentru alegerea celei mai bune solutii pentru fiecare proiect in parte.

 

Sudentii Facultatii Tehnice a Moldovei vor avea astfel ocazia sa dobandeasca aptitudini practice de utilizare a programelor de calcul si sa inteleaga caracteristicile tehnice si parametrii de selectie pentru sistemele de incalzire, cogenerare, climatizare.Despre Universitatea Tehnica a Moldovei

 

Universitatea Tehnica a Moldovei (UTM) este unica institutie de invatamant superior tehnic, acreditata de Stat, in Republica Moldova. De la fondarea sa în 1964 si pana in prezent, universitatea a pregatit cca 66600 de ingineri si economisti.

 

Despre Jetrun EnergoEco

Jetrun EnergoEco este importator oficial Wolf Heiztechnik Mainburg, furnizor German de solutii HVAC de inalta eficienta.

Jetrun EnergoEco ofera servicii de dimensionare, aprovizionare, montaj si punere in functiune pentru toata gama de produse Wolf Heiztechink: centrale termice si cazane, atmosferice sau in condensare, centrale de ventilatie si climatizare in variante de exterior, pentru medii sterile si ATEX, panouri solare si fotovoltaice, pompe de caldura geotermale si aer-apa, toate avand garantia calitatii ‘Made in Germany’.

Din 2008, JetrunEnergoEco a furnizat echipamente pentru proiecte precum : Stadionul National Arena din Bucuresti, fabrica de echipament petrolier Lufkin din Ploiesti, cea mai inalta cladire comerciala din tara - Sky Tower, etc