Noua gamă de centrale termice în condensare Wolf acum și în Romania

BUCURESTI - 30 august 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Constructii, Tehnologie, Retail

Live site

Pentru prima dată în România, Jetrun EnergoEco, importator oficial Wolf Heiztechnik, organizeaza Caravana Wolf on Tour, eveniment ce introduce pe piața româneasca cea mai nouă tehnologie pentru echipamentele de încălzire rezidențială. Camionul Wolf Demobil dotat cu echipamente de ultima generatie pentru încălzire va fi prezent în 6 orașe ale tării la dispoziția dumneavoastră pentru vizite organizate, demonstrații și informații tehnice și comerciale oferite de personalul calificat Wolf.

Centrala termica in condensare pe gaz Wolf

Centrala termica in condensare pe gaz Wolf

Wolf GmbH a fost fondată în anul 1963 şi a devenit lider european de piaţă la producţia de unităţi de tratare a aerului, dar şi la producţia de echipamente solare, de încălzire şi ventilare. Compania are activitate şi reprezentanţe pe toate continentele, iar avantajele oferite de Wolf sunt: gamă completă de echipamente dintr-o singură sursă, inovatie permanentă în domeniul eficienței energetice și protecția mediului. Calitate de vârf garantată de producția și proiectarea în Germania.

Jetrun EnergoEco, reprezentant oficial Wolf Heiztechnik, organizează în perioada 2 - 7 septembrie 2013 cu sprijinul Termoservice 2000 și Asociația Inginerilor de Instalații din România, caravana Wolf on Tour - tehnologia ‘made in Germany’ direct la tine acasă cu demonstrații și simulări reale.

Camionul Wolf Demobil va staționa în 6 mari orașe ale țării după cum urmează:

Timișoara (2 septembrie) –Facultatea de Construcții, str. Traian Lalescu, nr.2;

Craiova (3 septembrie) – Auchan - Electroputere Parc, Calea București, nr. 80;

București (4 septembrie) – Facultatea de Inginerie a Instalațiilor, Bdul. Pache Protopopescu, nr. 66

Brașov (5 septembrie) – Facultatea de Construcții, Str. Turnului, nr. 5;

Cluj-Napoca (6 septembrie) – Facultatea de Instalații, Bdul. 21 decembrie, nr. 128-130;

Satu Mare (7 septembrie) – Parcare Real, Str. Careiului, nr.77-79.

Evenimentul are ca scop stabilirea de noi contacte pentru extinderea rețelei de distribuitori pentru centralele termice Wolf în România și prezentarea către publicul larg a produselor de încălzire inovatoare oferite de producătorul german Wolf Heiztechnik.

Participanții vor putea să experimenteze și să se convingă de avantajele tehnologiei inovatoare de încălzire Wolf și să testeze noua generație de centrale termice în condensare ce asigura un consum mai mic și o economie pe termen lung de energie. Echipate cu noul sistem de control inteligent Wolf, poți accesa funcțiile centralei prin intermediul unui smartphone sau al unui PC de oriunde te-ai afla, devenind foarte usor de utilizat.

Eficiente și cu impact redus asupra mediului înconjurător, produsele Wolf s-au impus rapid prin calitatea lor. Producția și serviciile post-vânzare, cotate la standarde înalte au constituit bazele acestui succes. În calitate de furnizor de sisteme, Wolf acoperă sectorul încălzirii, cel al ventilației, aerului condiționat și cel termo-solar, impunându-se ca „numele de referință în sisteme de economisire a energiei”.

Wolf GmbH își concentrează toate capacitățile de producție în zona Mainburg, Bavaria. Wolf consideră că producția în Germania a constituit un element cheie în obținerea succesului actual și este încrezătoare că și viitorul succes se va datora calității procesului de fabricație german.

Vă invităm să rezervați din timp vizita dumneavoastră la camionul echipat Wolf unde puteți testa cea mai nouă tehnologie pentru centralele termice clasice și în condensare exclusiv 'made in Germany'.

Despre Jetrun EnergoEco

Jetrun EnergoEco importator oficial al echipamentelor de încălzire, ventilație și climatizare produse de Wolf Heiztechnik și-a asigurat un statut important printre furnizorii de soluții HVAC din Romania, devenind cunoscută pentru calitatea produselor și serviciilor oferite.
Pentru a vă putea oferi o gamă completă de soluții, Jetrun EnergoEco colaboreaza și cu alți producători Europeni sau globali de echipamente și subansamble cum ar fi: Hygromatik, Apen Group, Galletti, Teddington, Cabero, Mita.