The Yacht Week in Romania Release Party

BUCURESTI - 3 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Lansăm la apă The Yacht Week în România! Vino în Bucureşti pe 20 februarie la Front @ The ARK (Calea Rahovei 196A), începând cu orele 22:00, unde Mike Rigler, Tour DJ Parov Stelar, va mixa în premieră în Bucureşti, alături de French Cuisine şi OK Corral, iar de vizualizări se va ocupa VJ Eko.
Noul concept de vacanţă The Yacht Week oferă cea mai electrizantă experienţă de sailing, regate şi party-uri organizate.

The Yacht Week in Romania Release Party

Mike Rigler s-a născut în 1981 în Austria. Acesta a experimentat diferite stiluri de muzică până să se oprească la break-breat şi jungle. Primul său release, Lovesick & Dirt EP a fost lansat în anul 2008, la casa de discuri Etage Noir Special, condusă de Parov Stelar, devenind astfel un artist extrem de respectat în scena muzicii electronice.
In prezent, artistul se concentrează pe un stil de muzică promovat intens de Parov Stelar, de aici şi colaborarea sa în cadrul casei de discuri a cunoscutului DJ şi producător.

Francezul French Cuisine, preferatul celor de la The Yacht Week – care au aniversat la Stockholm cinci ani de la înfiinţare, va mixa în premieră la Bucureşti, cu ocazia lansării noului concept de vacanţă în România.

Trupa OK Corral are în componenţă trei membri, Vania, Midy şi Thornado. Iniţiativa OK Corral a rezultat natural, în urma mai multor colaborări şi a diverselor proiecte pe care cei trei le-au susţinut. De-a lungul timpului, Vania şi Thornado au mixat în deschiderea sau alături de artişti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren sau Timo Maas.

VJ Eko creează şi proiectează imagini video, filme scurte şi montaje video pe display-uri şi ecrane mari. Activitatea sa constă în prezentarea de proiecţii video în cadrul concertelor şi festivalurilor de muzică, precum şi în cluburi, rezultând în vizualizări multimedia asociate prestaţiilor live ale unor muzicieni, actori sau dansatori. VJ Eko a participat ca VJ la evenimente organizate de: Synthplants, Iarmaroc Fest , Nights.ro , JijiEvent , Infinity Events , Lolipop Events, 2step Events, Trancenet şi a fost nominalizat anul acesta în cadrul Nights Awards.

Evenimentele The Yacht Week din vara 2010 vor avea loc în Croaţia, Grecia şi Ibiza.

Ai impresia ca sailing-ul este pentru cei cu mulţi bani? Greşit! The Yacht Week are preţuri mici. Astfel, preţul de persoană pentru închirierea bărcii pleacă de la 300 euro pe săptămână.
La eveniment participă tineri din Suedia, Norvegia, Danemarca, Spania, Finlanda, Olanda, Italia, Belgia, Franţa, Austria, Elveţia, România, Luxemburg şi Anglia.
Adună-ţi ce mai buni prieteni şi rezervă un iaht cât mai sunt disponibile!

Despre Jiji Event

Bilete disponibile în reţeaua Diverta şi online pe ticketpoint.ro şi myticket.ro – 30 RON.

Un eveniment susţinut de ONE FM, www.220.ro şi www.beatfactor.ro - semnat JIJI EVENT
Detalii pe : www.TheYachtWeek.com şi www.jijievent.ro


Dana Alexandra Berghes
dana@jijievent.ro
0721 56 89 67
0755 83 13 47

Alexandru Popescu
Country Manager
The Yacht Week
alex@theyachtweek.com
0722694914

dana@jijiievent.ro