Noul site de evenimente si Petreceri pentru copii

Brasov - 21 aprilie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Junior Club Oaki anunta relansarea site-ului www.oakiclub.ro.
Site-ul isi doreste sa vina in spijinul parintilor si firmelor care doresc sa organizeze evenimente corporate si petreceri pentru copii cu o vasta oferta de produse si servicii.

Pe noul site www.oakiclub.ro gasesti informatii complete despre produsele si serviciile destinate organizarii de evenimente si petreceri pentru copii.

Au fost rearanjate programele de petrecere si animatorii pentru copii tinand cont de sugestiile venite din partea clientilor nostrii, a fost creata o sectiune anume destinata organizarii evenimentelor corporate si au fost adaugate servicii noi - teatru de papusi, face-painting ... ce aduc cu ele o atmosfera de veselie, distractie si sarbatoare la orice eveniment organizat pentru copii.

A fost creata si o sectiune pentru organizarea evenimentelor destinate bebelusilor care cuprinde printre altele spectacole cu ursitoare la botez sau coltul copiilor la petrecere.

Prin detaliile, fotografiile si sugestiile introduse in noul site privitoare la animatorii pentru copii, programele de petrecere si serviciile pentru evenimente, speram sa venim in sprijinul parintilor si firmelor atunci cand organizeaza evenimente sau petreceri pentru copii si adolescenti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/junior-club-oaki/noul-site-de-evenimente-si-petreceri-pentru-copii