Junior Soft ofera 10% reducere pentru ERP-ul dedicat firmelor de import si distributie.

BUCURESTI - 11 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

In perioada 15 septembrie – 15 octombrie Junior Soft ofera 10% reducere la achizitia oricarui pachet DistribNET, un soft specializat pentru gestionarea firmelor de import si distributie.

Firmele de import si distributie au nevoie de un soft care sa le ofere toate amanuntele unei evidente ce implica import, stocuri, agenti, retururi etc. O gestiune diferita de una de retaill, diferita de cea de productie si, in general, diferita de oricare alta.
O personalitate a mass-mediei spunea ca o firma de distributie este “o banca si un depozit”. Dar ce inseamna cu adevarat o firma de acest gen va pot spune doar cei care lucreaza in fiecare zi cu ambalaje, masini, routing-uri, agenti, PDA-uri si lista poate continua.
Un ERP specializat pune la dispozitie unelte de management si control care vor usura evidenta activitatii.
In perioada 15 septembrie – 15 octombrie DistribNET se poate achizitiona cu 10% reducere. Fie ca este o varianta Light, Standard, Advanced sau una Enterprise, aceste pachete au toate doua puncte in comun: se adreseaza firmelor de distributie si se vand cu 10% mai putin.

Despre Junior Soft

Junior Soft ofera de peste 12 ani servicii de dezvoltare si implementare de software, precum si servicii de consultanta pre-achizitie, catre companii din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii. Produsul vedeta al companiei este DistribNET. Prima versiune a DistribNET a fost lansata in 1998 si s-a dovedit a fi, inca de la inceput, o aplicatie de succes. In prezent, peste 250 de companii din toata tara au ales intreaga suita ori componente ale acesteia.
DistribNET este un sistem ERP dedicat companiilor mici si mijlocii interesate de cresterea vanzarilor, imbunatatirea controlului financiar si contabil, eficientizarea managementulului afacerii si facilitarea procesului decizional. DistribNET contribuie la cresterea eficientei, productivitatii si performantelor afacerii, prin sporirea vitezei de raspuns la cereri si reducerea timpului de livrare, imbunatatirea ciclurilor comeciale si financiare si scaderea nivelelor de stocuri, reducerea costurilor de operare si de productie.
Laura Bujor, Director Vanzari, juniorSOFT
laura.bujor@juniorsoft.ro
Telefon: 021.222.33.61; Mobil: 0722.697.851

marketing@juniorsoft.ro