Pe 15 octombrie se incheie promotia “10% reducere pentru DistribNET – un ERP potrivit pentru import si distributie”

BUCURESTI - 11 octombrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Odata cu inceperea noului an scolar Junior Soft a anuntat campania acestei toamne: “10% reducere pentru orice pachet DistribNET – ERP-ul potrivit pentru import si distributie”. Toate firmele care achizitioneaza acest produs pana pe 15 octombrie 2007 vor beneficia atat de reducerea anuntata cat si de o serie de facilitati suplimentare ale programului.

Dintre aceste facilitati enumeram:
Flexibilitatea stabilirii preturilor de vanzare prin pastrarea intelegerilor anterioare in ceea ce priveste discounturile acordate;
Restrictionarea vanzarilor in mod automat catre clientii rau platnici;
Urmarirea marfurilor ramase pe stoc din punct de vedere al vechimii lor;
Inventarierea simpla si rapida a articolelor din stoc folosind identificarea reperelor dupa coduri de bare;
Corectarea automata a datelor transmise gresit de pe palm-uri.


Firmele care nu au cerut inca varianta demonstrativa a programului sunt asteptati pe site-ul www.juniorsoft.ro, unde pot solicita atat varianta demo cat si o prezentare la sediul clientului.

Despre Junior Soft

Junior Soft ofera de peste 12 ani servicii de dezvoltare si implementare de software, precum si servicii de consultanta pre-achizitie, catre companii din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii. Produsul vedeta al companiei este DistribNET. Prima versiune a DistribNET a fost lansata in 1998 si s-a dovedit a fi, inca de la inceput, o aplicatie de succes. In prezent, peste 250 de companii din toata tara au ales intreaga suita ori componente ale acesteia.
DistribNET este un sistem ERP dedicat companiilor mici si mijlocii interesate de cresterea vanzarilor, imbunatatirea controlului financiar si contabil, eficientizarea managementulului afacerii si facilitarea procesului decizional. DistribNET contribuie la cresterea eficientei, productivitatii si performantelor afacerii, prin sporirea vitezei de raspuns la cereri si reducerea timpului de livrare, imbunatatirea ciclurilor comeciale si financiare si scaderea nivelelor de stocuri, reducerea costurilor de operare si de productie.
Laura Bujor, Director Vanzari, Junior Soft
laura.bujor@juniorsoft.ro
Telefon: 021.222.33.61; Mobil: 0722.697.851

marketing@juniorsoft.ro