Copiii disparuti - o realitate trista!

BUCURESTI - 23 mai 2007

Comunicat tip General in Social

In fiecare an, in Romania, sunt raportate aproximativ 1400 de cazuri de copii disparuti. Din fericire, marea lor majoritate sunt gasiti, teferi, si isi pot continua copilaria. Unii dintre acesti copii, insa, raman disparuti, iar altii sunt gasiti fara viata.

De peste doi ani, Jurnalul National a demarat Campania “Copii disparuti”. Am prezentat pe larg cazurile unor disparitii si, in unele randuri, chiar ne-am alaturat eforturilor de cautare a acestor copii.
Maine, 25 mai, cu ocazia “Zilei internationale a copiilor disparuti” Jurnalul National adauga un supliment de 32 de pagini acestei campanii.
Va prezentam povesti cutremuratoare, adevarate drame, din care parintii pot invata ce sa faca si ce sa nu faca in cazul in care nu-si gasesc copiii. De asemenea, in suplimentul “Copii disparuti” gasiti fotografiile si portretele robot a 244 de copii disparuti. Din pacate, pe unii dintre ei nu mai aveti cum sa-i recunoasteti: disparitia lor s-a petrecut cu mai bine de 18 ani in urma…

Despre Jurnalul National

Suplimentul este gratuit si se distribuie impreuna cu Jurnalul National, joi, 25 mai. Rasfoiti-l, poate ca intr-o zi figura unui copil va va parea cunoscuta si astfel il veti reda familiei sale.
Ruxandra PRedescu
PR - Jurnalul National
M: 0748 148 700
ruxandra.predescu@jurnalul.ro