De maine, ZOOM pe Jurnalul National!

BUCURESTI - 26 septembrie 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Incepand de maine, 26 septembrie, Jurnalul National ofera un nou supliment cititorilor sai: singurul saptamanal de stiinta si descoperiri din presa romaneasca, ZOOM.

De maine, ZOOM pe Jurnalul National!

ZOOM isi propune popularizarea marilor teme de dezbatere stiintifica, descoperiri si studii, dar si apropierea marelui public de diverse teme legate de stiinta si cultura generala. Printre rubricile permanente se afla: Dosarele Sapiens (istoria descoperirilor), ZOOM pe Nobel (prezentarea premiilor Nobel de la inceputuri pana in zilele noastre), Ro=mc2 (Mari romani din cercetarea stiintifica), Fotoliul cu SF (rubrica de popularizare a literaturii SF prin povestiri publicate in foileton), dar in paginile revistei se vor regasi si alte subiecte provenite din domeniul spatiului cosmic, al arheologiei, biologiei, zoologiei, geneticii, tehnologiilor noi, precum si din domenii ce nu au aparent legatura cu stiinta, precum arta sau sportul, dar care dezvolta, prin tehnologiile utilizate, noi domenii de cercetare in stiinta.

Noul supliment al Jurnalului National a fost gandit ca o imbinare dintre actualitatea stiintifica si recuperarea unei istorii a marilor descoperiri, la care se adauga si prezentarile biografice ale celor mai faimosi oameni de stiinta din ultimele sute de ani. Revista pune foarte mare accent pe ceea ce se intampla la nivel mondial in domeniul stiintelor si doreste sa aduca cititorilor din Romania cat mai multe informatii despre ultimele cercetari si descoperiri din marile centre universitare si de cercetare ale lumii. Dar totodata readuce in atentie personalitatile si oamenii din spatele povestilor de succes ale stiintei contemporane.

Despre Jurnalul National

Alaturi de fiecare numar al revistei ZOOM, saptamanal, cititorii Jurnalului National vor avea placerea de a descoperi si un DVD de colectie cu cele mai bune documentare ale Discovery Channel.

Saptamanalul Jurnalul Casei Mele, cel ce aparea joia alaturi de Jurnalul National, va deveni suplimentul gratuit al zilei de sambata.

Pentru detalii suplimentare, contactati:
Jurnalul National
ruxandra PRedescu – Director Comunicare
m: 0748 148 700
ruxandra.predescu@jurnalul.ro