Jurnalul National, live, la Gaudeamus!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Jurnalul National, numarul unu pe piata cotidienelor de calitate din Romania, va fi prezent la Targul International Gaudeamus!
Evenimentul are loc la Romexpo, in perioada 22-26 noiembrie, si se afla la editia cu numarul XIII. Jurnalul National, de asemenea, a implinit, in acest an, 13 ani de aparitie si, de aceea, pregatim 13 evenimente speciale la Gaudeamus!
La standul Jurnalului (46, inelul 2) toti cei care doresc sa ne cunoasca – pe noi, istoria si produsele marca Jurnalul – sunt asteptati pentru sesiuni de autografe, miniconcerte si lansari.

Jurnalul National, live, la Gaudeamus!

CARTE. Pentru a va deschide... apetitul, primul eveniment (miercuri, ora 16.00) de la standul Jurnalului National este o lansare de carte de bucate. Mai precis, una scrisa de Maria Maurer in 1849, o bijuterie de carte ce contine 190 de «ratete», toate «alese si incercate de o prietena a tuturor femeilor celor casnice».
Tot la Gaudeamus, duminica, la ora 13.00, lansam volumul al doilea al Colectiei Colectiilor - 10 editii de colectie publicate in ultumul an si adunate acum intr-un volum cu o prezentare de execeptie. Gazda acestei lansari va fi Marius Tuca!

EDITORIALISTI. Dupa cum stiti deja, Jurnalul National se poate mandri cu o galerie stralucitoare de editorialisti. Parte dintre acestia vor fi prezenti si la standul nostru de la Gaudeamus. Pentru a se intalni cu cititorii si pentru o sesiune de autografe, duminica la ora 11, va veti putea intalni cu: Gabriela Vranceanu Firea, Tudor Octavian, Dan C. Mihailescu si Lucian Mandruta. Sambata, de la ora 12.00, Ion Cristoiu povesteste despre ultima sa carte, “De la o lovitura de stat la alta”, iar Tudor Octavian isi reintalneste cititorii de “Povestiri Alese” pentru o sesiune de autografe, tot sambata, de la ora 15.

SUPLIMENTE. Joi, lansam “Ski Express” – supliment al Jurnalului National dedicat tuturor iubitorilor de sporturi de iarna. Pasionate de ski, doua doamne celebre: Cristiana Copos si Mihaela Radulescu, vor fi joi, la ora 12.00, la standul Jurnalului, pentru a se asigura ca nu pierd acest supliment special. Tot cu aceasta ocazie, relansam pagina de Internet pe care gasiti cele mai recente date despre starea partiilor din Romania, pagina realizata impreuna cu Zapp: jurnalul.ro/skiexpress. Tot joi, la acelasi stand, 46, inelul 2, de la ora 15, Jurnalul IT ofera vizitatorilor de la Targul Gaudeamus posibilitatea de a testa cel mai recent program de invatare de la Softwin, Intuitext.

FOTOGRAFIE. Un album despre sistemul penitenciar din Romania – Lumea Interzisa – vine ca urmarea fireasca a unei campanii desfasurate de Jurnalul National. Lansarea, la Gaudeamus, vineri, ora 16.00, in prezenta unor “oameni ai legii”.
La fel ca in ultimii doi ani, si in 2006, echipa de fotoreporteri de la Jurnalul National incheie anul cu unul dintre cele mai asteptate albume foto de pe piata: Fotografie de Jurnal. Il vedeti, il cumparati, il admirati duminica, la ora 14.30, la acelasi stand 46, inelul 2 – standul Jurnalului National.

E bine de stiut si ca toate produsele marca Jurnalul vor fi oferite spre vanzare cu reduceri substantiale cuprinse intre 10 si 40 de procente.

Despre Jurnalul National

Pentru detalii suplimentare despre prezenta Jurnalului National la Targul International de Carte Gaudeamus sau despre oricare dintre evenimentele de la standul nostru, contactati:
Jurnalul National
Ruxandra PRedescu - Coordonator PR
M: 0748 148 700
ruxandra.predescu@jurnalul.ro