JYSK România anunță mutarea magazinului JYSK Galați în Shopping City Galați

BUCURESTI - 11 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunță mutarea magazinului JYSK Galați într-un nou spațiu, mai central, în Shopping City Galați din Bulevardul George Coșbuc nr. 251. Inaugurarea noului spațiu va avea loc joi, 14 iunie, începând cu ora 08:00, în cadrul unui eveniment special de deschidere.

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 341

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 343
F
Marea Deschidere JYSK Galati

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK Romania

“Ne bucurăm că acum vom fi mai aproape de locuitorii din Galați. Am mutat magazinul JYSK Galați într-un spațiu mai central, într-o aripă nouă a unui mall construit acum câțiva ani, un mall care a devenit cel mai important centru de petrecere a timpului liber pentru gălățeni. După 11 ani de când suntem prezenți aici, am închis magazinul vechi din Bulevardul Galați, iar acum clienții ne pot găsi într-o zonă mult mai populară și mai accesibilă, în Shopping City Galați. Îi invităm pe clienți să viziteze noul magazin începând cu 14 iunie, când va avea loc și evenimentul de deschidere: o petrecere cu muzică, baloane, distracție și cu oferte speciale de deschidere” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Galați. În ziua inaugurării, pe 14 iunie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Galați sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“JYSK este prezent în Galați încă din anul în care compania a intrat pe piața din România, 2007, fiind cel de-al 6-lea magazin inaugurat în țară. Avem deja o istorie lungă în Galați, unde am reușit să ne câștigăm clienți fideli, care apreciază produsele și serviciile noastre. În noul spațiu al magazinului JYSK Galați clienții vor găsi aceleași produse scandinave cu care s-au obișnuit, aceeași echipă de asistenți de vânzări și aceleași oferte excelente pe care le pregătim săptămânal. În plus, cu ocazia deschiderii am pregătit o săptămână de oferte speciale de până la 75% reducere la peste 1000 de produse. Așadar îi așteptăm la JYSK, în Shopping City Galați, pe toți cei care ne cunosc, dar și pe cei care până acum nu au reușit să ajungă la magazinul nostru”, a declarat Adriana Gherghe, Director de Magazin JYSK Galați.

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/GalatiOferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 58 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Contact magazin:

JYSK Galați,

Bulevardul George Coșbuc nr. 251, Galați

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/jysk-romania-srl/jysk-romania-anunta-mutarea-magazinului-jysk-galati-in-shopping-city-galati