JYSK România inaugurează cel de-al 85-lea magazin în Lugoj

BUCURESTI - 3 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Afaceri, Retail

Live site

Pe 5 martie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 85-lea magazin din țară în Lugoj. JYSK Lugoj are o suprafață totală de 1180 mp și se află pe Strada Coloman Wallisch nr. 2, Lugoj.

JYSK inaugureaza un nou magazin in Lugoj

JYSK inaugureaza un nou magazin in Lugoj

 Încă de când am început lucrările la noul magazin din Lugoj am observat un interes crescut față de deschidere în oraș, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Primele magazine JYSK din România au fost în zona de vest a țării, așadar locuitorii de aici cunosc de mult timp serviciile și produsele JYSK. Magazinul din Lugoj are și o poziție foarte bună, în centrul orașului, și este ușor de accesat. 

Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK Romania si Bulgaria

Pe 5 martie, JYSK România, retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, inaugurează cel de-al 85-lea magazin din țară în Lugoj. JYSK Lugoj are o suprafață totală de 1180 mp și se află pe Strada Coloman Wallisch nr. 2, Lugoj.

“Încă de când am început lucrările la noul magazin din Lugoj am observat un interes crescut față de deschidere în oraș, iar acest lucru ne bucură foarte mult. Primele magazine JYSK din România au fost în zona de vest a țării, așadar locuitorii de aici cunosc de mult timp serviciile și produsele JYSK. Magazinul din Lugoj are și o poziție foarte bună, în centrul orașului, și este ușor de accesat. Îi așteptăm pe clienți în număr cât mai mare la evenimentul de deschidere și în zilele următoare, cu oferte de deschidere la peste 1500 de produse pentru amenajarea spațiului interior, dar și exterior. Pentru că intrăm în noul sezon, inclusiv produse din gama de mobilier de grădină vor avea un preț mai mic, așadar este o ocazie foarte bună pentru clienți să își achiziționeze produse pentru grădină de care să se bucure tot sezonul de vară”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK Lugoj își deschide porțile pe 5 martie, de la ora 08.00, cu un eveniment special la care clienții sunt așteptați cu o mulțime de surprize, muzică, oferte de deschidere și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață. După ziua deschiderii, magazinul va funcționa de luni până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00 și duminică între orele 10.00 – 18.00.

“Echipa JYSK Lugoj așteaptă cu nerăbdare deschiderea magazinului! Ne-am pregătit cu stocuri suficiente, iar asistenții de vânzare din noul magazin sunt gata să le ofere clienților sfaturi pentru alegerea celor mai bune produse. Cei care ne vor călca pragul vor găsi la noul JYSK Lugoj un sortiment variat de mobilier de interior și decorațiuni în stil scandinav, mobilier de grădină, precum și produse destinate somnului, precum saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat. Iar în săptămâna deschiderii îi așteptăm și cu oferte foarte bune la produsele noastre.”, a declarat Florin Ionaș, District Manager JYSK România.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Lugoj. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 52 de țări și numără un total peste 23.000 de angajați și peste 2800 de magazine. Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 84 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Onești, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamț, Roman, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Despre JYSK Romania SRL

JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,700 de magazine şi 23.000 de angajaţi în 52 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 4.2 miliarde euro.