5 motive pentru a apela la serviciile unei firme de inchirieri auto Bucuresti pentru vacanta in Romania

BUCURESTI - 14 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

In articolul urmator sunt relatate cateva din avantajele pe care le puteti avea apeland la serviciile unei firme de inchirieri auto Bucuresti .

Inchirieri auto Bucuresti

Daca va ganditi la o evadare in aceasta vacanta, atunci una dintre primele intrebari care ar putea sa va vina in minte este cea a aranjamentelor de calatorie. Iti iei masina ta? Sa mergi cu trenul? In timp ce acestea sunt optiuni viabile, daca aveti nevoie de o masina la destinatia dvs. de vacanta, atunci luati in considerare alternativa de a inchiria o masina prin serviciile de inchirieri auto Bucuresti.

1. Veti economisi timp

Chiar daca va ganditi sa mergeti in vacanta la mare sau la munte, poate dura un timp incredibil de lung pentru a va conduce masina personala. In cele mai multe cazuri, va fi mult mai rapid si mai simplu sa zburati pana la destinatie si sa ridicati masina direct  de la aeroport apeland la serviciile unei firme de inchirieri masini Bucuresti
Kamo Auto ofera clientilor sai, servicii de inchirieri auto direct de la aeroport.

2. Veti economisi bani
Desi ati putea crede ca economisiti bani luand masina personala mai degraba decat inchirierea unei masini la destinatie, costurile de a face acest lucru poate fi adesea mai scump. Cand va ganditi la costurile suplimentare ale combustibilului de a conduce pana la destinatie si din nou acasa, ca sa nu mai vorbim de de asigurarile pe care artrebui sa le platiti separate, daca mergeti cu masina personala.
La Kamo Auto Expert s.r.l., toate taxele sunt incluse in pretul de inchiriere.

3. Va ofera liniste
Cand sunteti in vacanta, ultimul lucru de care trebuie sa va faceti griji este ca masina personala poate fi furata sau deteriorata intr-un fel. Cand inchiriati o masina, cumparati, de asemenea, liniste, deoarece veti fi acoperit pentru orice nefericire care ar putea aparea in timpul vacantei, iar agentia de inchiriere va va putea oferi un vehicul de inlocuire in caz de necesitate.

4. Va ajuta sa va bucurati de vacanta
Studii recente au sugerat ca conducerea unei masini diferite poate avea efectul psihologic de a te face sa te bucuri de vacanta ta mai mult. Acest lucru se datoreaza faptului ca sentimentul de noutate in timp ce conduceti intareste noutatea in sine, deoarece experienta este diferita de viata de zi cu zi.

5. Puteti calatori cu stil
Atunci cand inchiriati o masina, poti beneficia de oportunitatea de a avea o masina care ofera confort si lux, pentru a vabucura de vacanta la maxim.

Despre Kamo Auto Expert

Societatea comerciala Kamo Auto Expert SRL, este prezenta pe piata inchirierilor auto din Bucuresti inca din anul 2007. Dupa o activitate de peste 10 ani, putem spune ca am acumulat suficienta experienta in domeniul inchirieilor de masini pentru a putea venii in intampinarea clientilor nostrii cu servicii de rent a car de cea mai buna calitate si preturi cu adevarat competitive.
Flota noastra de masini este compusa din autoturisme de la producatori auto cu o larga experienta in domeniul constructorilor auto si acopera cam toate clasele de autoturisme, de la clasa mini, economic pana la SUV. Masinile noastre beneficiaza de o expertizare tehnica periodica suplimentara celei impuse de regulamentele R.A.R., fiind servisate corespunzator, de mecanici cu experienta. Nu in ultimul rand acordam o atentie deosebita igienizarii autoturismelor si confortul pasagerilor.
Va putem pune la dispozitie o serie de echipamente optionale cum ar fi: GPS, scaune pentru bebelusi, cutie portbagaj, dar si asistenta rutiera 24/24.
Cu speranta ca v-am convins, va asteptam sa ne vizitati la adresa websiteului nostru!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kamo-auto-expert/5-motive-pentru-a-apela-la-serviciile-unei-firme-de-inchirieri-auto-bucuresti-pentru-vacanta-in-romania