Primim cereri de consultanta in domeniul finantarilor si managementului de proiect

Iasi - 6 martie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Incepand cu luna martie 2006, echipa Finantare.ro primeste cereri de la solicitantii de servicii de consultanta in domeniul finantarilor si managementului de proiect pe site-ul www.finantare.ro.

Doriti sa realizati un proiect si ati identificat o idee de proiect viabila, un finantator potrivit?

Ati castigat deja un proiect si doriti asistenta in procesul de implementare?

Aveti nevoie de un studiu de fezabilitate sau de un plan de afaceri?

Puteti avea acces la consultanta de care aveti nevoie completand formularul accesibil pe www.finantare.ro in sectiunea 'Solicitati un consultant' (URL: www.finantare.ro/ro/cereri/index.php).
Daca acest link nu este activ, puteti trimite un e-mail pe adresa redactie@finantare.ro cu subiectul “Cerere de consultanta” si va vom trimite linkul catre formularul pe care trebuie sa-l completati.

Ce ofera acest serviciu gratuit?

Rolul acestui serviciu este de a facilita contactul dintre solicitantii de finantari si consultantii specializati care detin experienta necesara pentru realizarea documentatiilor de obtinere a finantarilor (proiecte, planuri de afaceri etc.).
Informatiile furnizate de dumneavoastra prin completarea formularul online vor fi oferite consultantilor specializati interesati. Acestia vor stabili in mod independent modalitatea de colaborare cu dumneavoastra, procedura de lucru privind acordarea consultantei in baza unui contract si costurile aferente.

NOTA: Finantare.ro nu percepe nici un fel de o taxa celor care completeaza cererea de consultanta.

In cat timp veti fi contactat de un consultant?

Acest serviciu este proaspat lansat, astfel incat exista posibilitatea ca perioada de timp pana la contactarea dumneavoastra de catre un consultant sa varieze, in functie de evolutia numarului de consultanti interesati.

Despre Kapital

Despre Finantare.ro

Finantare.ro - 'Portalul surselor de finantare din Romania' - este cea mai completa sursa de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.
Publicul tinta al portalului este format din:
- solicitanti de consultanta in domeniul managementului de proiect - persoane de top si middle management din cadrul companiilor romanesti si din cadrul ONG- urilor ce desfasoara activitati pe teritoriul Romaniei;
- consultanti;
- finantatori.
In cei 3 ani de existenta online, aproximativ 1 milion de utilizatori au beneficiat de informatiile furnizate de echipa Finantare.ro.
Ilinca Ardeleanu
Director Marketing
Finantare.ro
marketing@finantare.ro