Romanii si moneda euro

BUCURESTI - 25 iulie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Romania se apropie cu pasi rapizi de integrarea in Uniunea Europeana. Va invitam sa participati la un sondaj de opinii pe aceasta tema, prin completarea online a unui scurt chestionar pus la dispozitie pe website-ul www.finantare.ro.

Romanii si moneda euro

Va propunem sa vedem impreuna ce gandesc romanii despre bani in general, despre leul national si despre euro, cat de europeni se simt si cum cred ca le va influenta viata moneda unica.

www.finantare.ro sprijina astfel proiectul de doctorat al Florinei Pinzaru (Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA Bucuresti), de cercetare a rolului economic, social si politic al monedei euro.

Link-ul catre pagina unde puteti completa online chestionarul „Romanii si moneda euro” este: http://finantare.ro/index.php?application=chestionar .

Va asiguram de confidentialitatea datelor furnizate prin intermediul chestionarului, precum si de publicarea rezultatelor studiului, dupa finalizarea acestuia, pe www.finantare.ro.

Despre Kapital

Kapital este o companie de brokeraj informational specializata pe domeniul online. Dintre proiectele web realizate, cel mai cunoscut este website-ul Finantare.ro - Portalul surselor de finantare - cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active in Romania.

Ilinca Balteanu

Director Marketing