Un an de servicii online dedicate consultantilor

Iasi - 20 martie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Finantare.ro Profesional implineste astazi, 20 martie 2007, un an de la lansare.
Pachetul complet de servicii Finantare.ro Profesional este dedicat consultantilor din domeniul finantarilor si managementului pe proiecte.

Un an de servicii online dedicate consultantilor

Precum in povestile cu 'A fost odata...', Finantare.ro Profesional a crescut intr-un an cat altii in sapte, numarand din ce in ce mai multi membri, diversificandu-si serviciile, crescand calitatea acestora si aducand treptat imbunatatiri legate de structura si design. A ajuns astfel la varianta Finantare.ro Profesional 2.0.
 
Apreciat de catre abonati ca fiind un serviciu „extrem de util si o inovatie pe piata consultantei in managementul de proiect”, Finantare.ro Profesional introduce in mediul online romanesc noi concepte precum bursa online de consultanta (intermediere intre solicitantii de servicii de consultanta si firmele de consultanta membre ale Finantare.ro Profesional) sau bursa online de CV-uri in managementul proiectelor (servicii online de recrutare specializate pe managementul proiectelor).

Finantare.ro Profesional ofera urmatoarele servicii:

- Cereri pentru servicii de consultanta;
- Resurse Umane MP;
- Anunturi de angare MP;
- Ghidul Fondurilor Structurale (varianta integrala);
- Catalogul Consultantilor;
- LegeStart;
- Observatorul pietei;
- Programe de finantare speciale;
- Biblioteca de resurse;
- Asociatii profesionale;
- Buletin informativ;
- Oferta speciala de promovare online.

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi de-a lungul acestui an, care au avut incredere si au dat dovada de spirit inovativ acceptand acest serviciu inedit pe piata online din Romania.

Despre Kapital

Despre Finantare.ro
Finantare.ro - „Portalul surselor de finantare din Romania” - este cea mai completa sursa gratuita de informatii privind finantarile nerambursabile si creditele pentru IMM-uri si alte organizatii active din Romania.

Ilinca Balteanu
Director Marketing
S.C. Kapital S.R.L.
marketing@kptl.ro