Kaspersky Lab Romania


Descrierea companiei Kaspersky Lab Romania

Despre Kaspersky Lab:
Înfiinţată în 1997, compania Kaspersky Lab este un furnizor internaţional de software de securitate a informaţiilor. Cu sediul central la Moscova, Rusia, Kaspersky Lab are reprezentanţe regionale în Marea Britanie, Franţa, Germania, Olanda, Polonia, Japonia, China, Coreea, Italia, România şi SUA. Compania se extinde şi mai mult prin reţeaua sa globală de parteneri, cuprinzând peste 500 de companii.
Produsele Kaspersky sunt certificate de West Coast Labs şi sunt premiate regulat de principalele publicaţii IT şi laboratoare de testare. În 2003 am obţinut statutul de Microsoft Gold Certified Partner pentru soluţii de securitate. De asemenea, Kaspersky Lab este un partener important al SUSE şi Red Hat. Experţii de la Kaspersky Lab sunt activi în asociaţii IT precum CARO (Computer Antivirus Research Organization) şi ICSA (International Computer Security Association).
Costin Raiu este implicat în cercetarea antivirus şi în dezvoltarea de tehnologii antivirus de mai bine de 12 ani. El este membru al Consiliului de consultanţă tehnică al Virus Bulletin şi membru al CARO. De asemenea, Costin îşi oferă serviciile în calitate de raportor pentru “The Wildlist Organization International”, scriind şi publicând numeroase articole despre securitatea datelor şi viruşii informatici.
În 1994, Costin s-a alăturat echipei GeCAD în calitate de cercetător şef şi expert în securitatea datelor în echipa Romanian AntiVirus (RAV), fiind responsabil cu dezvoltarea produsului. Din 2000, Costin lucrează la Kaspersky Lab, unde se ocupă de dezvoltarea de noi tehnologii antivirus şi de cercetare în domeniul securităţii.

Despre Institutul Bancar Roman:
INSTITUTUL BANCAR ROMÂN are ca principal obiectiv perfecţionarea profesională, pregătirea şi specializarea personalului bancar, în conformitate cu strategia stabilită de Banca Naţională a României (BNR) în cooperare cu Asociaţia Română a Băncilor (ARB) şi cu programele aprobate de Consiliul de Administraţie.

Comunicate Kaspersky Lab Romania :

Vezi toate comunicatele companiei Kaspersky Lab Romania.