Compania Kepler-Rominfo nominalizata in Top 100 mondial al celor mai inovatoare companii de servicii IT si Top 10 al companiilor emergente din Europa de Est, realizate de prestigioasa publicatie CMP Media’s Global Services Magazine.

BUCURESTI - 20 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Kepler-Rominfo, unul dintre principalii furnizori de servicii si solutii IT din Romania, a fost nominalizat in „Global Services Top 100” si in „Top10 to Watch in Emerging European Markets”, clasamente ale celor mai inovatori furnizori de servicii IT. Aceste clasamente au fost anuntate la Conferinta Global Services de la New York pe 31 Ianuarie 2007 si sunt rezultatul unui studiu realizat anual de publicatia Global Services si firma de consultanta in outsourcing, NeoIT.

Includerea sa in elita mondiala a furnizorilor globali de servicii de outsourcing este cu atat mai onoranta, cu cat Kepler-Rominfo este singura companie din Romania prezenta in acest clasament.
In alegerea castigatorilor au fost luate in considerare criterii precum dimensiunea si dinamica companiei, numarul de angajati, locatiile proprii, tarile deservite, portofoliul de clienti, calitatea serviciilor oferite acestora, varietatea si specializarea competentelor, investitia in dezvoltarea angajatilor, in procesele interne si in tehnologie.

Aceasta importanta recunoastere confirma dezvoltarea continua a companiei in ultimii ani, cand Kepler-Rominfo si-a consolidat relatiile pe termen lung cu clientii sai strategici, a deschis filiala din China si doua noi centre de dezvoltare in Romania si si-a extins permanent oferta cu noi solutii de afaceri si servicii pentru companii.

Renumita in special ca unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de outsourcing pentru piata externa, Kepler-Rominfo si-a reorientat in ultimii ani strategia catre oferirea de solutii si servicii cu mare valoare adaugata si pe piata din Romania, in special in domeniul financiar-bancar, telecomunicatii si industrie.

Lista completa a firmelor nominalizate:

Despre Kepler-Rominfo S.A.

Kepler-Rominfo este o companie de solutii si servicii software, avand 230 de angajati si clienti in peste 40 de tari din toata lumea. Kepler-Rominfo ofera servicii de dezvoltare software, implementare, mentenanta si suport, project management si consultanta in IT. Cu peste 1000 de proiecte realizate cu succes in 12 ani de existenta, Kepler-Rominfo este una din companiile de varf in domeniul serviciilor software din Romania.
In calitate de Partener Microsoft certificat, Kepler-Rominfo este si unul dintre principalii furnizori si consultanti de implementare ai solutiei de management pentru afaceri MS Dynamics NAV, destinate companiilor mici si mijlocii din toate domeniile.

Genovel Iovu, Director Comercial
www.kepler-rominfo.com
giovu@kepler-rominfo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kepler-rominfo-s-a-/compania-kepler-rominfo-nominalizata-in-top-100-mondial-al-celor-mai-inovatoare-companii-de-servicii-it-si-top-10-al-companiilor-emergente-din-europa-de-est-realizate-de-prestigioasa-publicatie-cmp-medias-global-services-magazine-