kidstaxi    

Comunicate de presa si evenimente pe tema kidstaxi

 • kidstaxi. Taxi personalizat pentru copii

  kidstaxi

  Bucuresti - 15 May 2013

  Comunicat de Mycroft System SRL

  kidstaxi este un serviciu destinat copiilor si parintilor care au nevoie de deplasare in diferite locuri din Bucuresti si pe langa Bucuresti. kidstaxi va ofera un mijloc de transport sigur, pentru copilul dumneavoastra, in orice moment al zilei.Telul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: vacanta , excursie , kidstaxi , transport copii , transport scoala

  Vezi toate comunicatele de presa despre kidstaxi

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul kidstaxi.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la kidstaxi. Informatiile despre kidstaxi cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul kidstaxi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la kidstaxi, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.