CASA DIN INIMA GENERALI

Timisoara - 5 iunie 2008

Comunicat tip General in Social


Generali Asigurări, un brand care se traduce prin siguranţă şi încredere acordată milioanelor de clienţi din întreaga lume, sprijină financiar Fundaţia Rudolf Walther prin implicarea în proiectul „Casa din inimă”.

CASA DIN INIMA GENERALI

Kinderzukunft - Fundaţia Rudolf Walther - Filiala din Timişoara este una dintre cele mai mari şi stabile organizaţii nonguvernamentale ce acţionează în domeniul protecţiei copilului. Fundaţia urmăreşte integrarea socială a copiilor şi tinerilor orfani sau proveniţi din familii aflate în dificultate, oferindu-le un mediu cât mai apropiat de cel familial.

La începutul anului 2008 fundaţia a lansat proiectul Casa din inimă , o propunere de sponsorizare destinată agenţilor economici. Cu ocazia aniversării a 15 ani de activitate, Generali a răspuns cu promtitudine apelului nostru, cu o primă sponsorizare în valoare de 5.000 de Euro.

„Orice sponsorizare sau donaţie este folosită 100% în folosul copiilor. Costurile administrative sau cele legate de publicitate sunt suportate de către fundaţia fondatoare din Germania„ declară Cristian Popescu, Directorul Kinderzukunft Fundaţiei Rudolf Walther.

Generali va continua programul de sponsorizare a Fundaţiei Kinderzukunft – Rudolf Walther- Filiala din Timisoara pe considerentul că sprijinirea copiilor şi tinerilor este cea mai bună modalitate pentru a asigura o dezvoltare durabilă a societăţii.

Despre Kinderzukunft- Fundaţia Rudolf Walther-Filiala din Timişoara

Pentru orice informaţii privind activitatea fundaţiei şi proiectele de sponsorizare nu ezitaţi să ne contactaţi la numărul de telefon: 0256-292542 sau pe e-mail la adresa: organizator@kinderzukunft.ro

Ziub Ramona
-Fundraiser-
tel: 0751 226068