Primul tratament online pentru deficitul de curaj

BUCURESTI - 5 iunie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

www.BiggerBalls.ro este primul program terapeutic online ce trateaza problemele deficitului de curaj si de incredere in sine. Oricine poate beneficia gratuit pe website-ul programului atat de consultatie, cat si de diagnostic si recomandari.

Programul BiggerBalls.ro se adreseaza in principal barbatilor, insa au fost observate efecte benefice si asupra femeilor. Terapia recomandata este una de stimulare a vointei, este preponderent psihologica, implicand totodata si exercitii fizice. Tratamentul este personalizat in functie de inzestrarea fiecarui pacient si ofera alternative multiple.

Vizitatorii au doua modalitati prin care pot accesa recomandarile potrivite: prin masuratori fizice si/sau printr-o consultatie online, de tip interviu, condusa de specialistul programului, Dr. Draga Bursuc. Tratamentul recomandat de programul BiggerBalls.ro este unul revolutionar si garantat.

Pana acum au fost tratate prin intermediul programului probleme care tineau de curaj, incredere in sine, timiditate, atractivitate si o serie de fobii patologice. Pe site pot fi vizionate povestile catorva dintre pacientii BiggerBalls.

Pentru mai multe informatii si pentru un tratament gratuit, vizitati www.BiggerBalls.ro.

Despre KINECTO

Despre Round the World Travel
Round the World Travel (RTW) isi propune sa devina un important jucator pe piata serviciilor turistice de lux si activeaza pe urmatoarele nise: Turism de aventura - www.myadventure.ro; turism personalizat de lux - www.rtw.ro; Pachete de luna de miere - www.myhoneymoon.ro; Excursii cu yahtul - www.yachtcharters.ro

Round the World Travel
Ramona Negru – Managing Director
ramona.negru@rtw.ro
tel: 021.232.9098
www.rtw.ro

office@kinecto.ro