Personajul Borat s-a nascut din ALI G SHOW, difuzat la KissTv sambata (18.00) si duminica (r-13.00)

BUCURESTI - 5 decembrie 2006

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Controversatul personaj Borat s-a nascut din serialul care i-a adus celebritatea actorului Sasha Baron Cohen. Ali G Show. El apare in ALI G SHOW (difuzat la Kiss TV) in doua ipostaze: de Borat si de Ali G.

In fiecare sambata (si duminica in reluare), Kiss TV difuzeaza cel mai de succes serial comic din Marea Britanie si SUA, Ali G Show.
Personajul principal este Sasha Baron Cohen, englezul evreu cunoscut deopotriva drept Ali G (MC si gangster din Staines), Bruno (un homosexual austriac, reporter de moda) sau Borat (un reporter din Kazakhstan). Cohen si-a castigat celebritatea jucand roluri de reporter blegoman de televiziune, de junkie hip-hoper cu accent pitigaiat, de prostanac notoriu, fraierind astfel persoane importante din Marea Britanie si SUA sa accepte invitatiile in show-urile lui la TV.
Ignoranta lui dusa la extrem si exasperarea interlocutorilor constituie sursele principale ale hilaritatii show-ului, serialul devenind astfel un succes deplin, mai intai in Marea Britanie, apoi in SUA. Pe Ali G l-am mai vazut si-n clipul “Music” al Madonnei, in rolul soferului de limuzina.
In prezent, se pare ca Sasha Baron Cohen a devenit cel mai bine platit actor din Marea Britanie, dupa ce a incheiat un contract prin care va primi 30,3 milioane de dolari pentru urmatorul sau film.
Astfel, telespectatorii Kiss Tv vor avea parte in fiecare sambata, de la 6 seara (si duminica, in reluare de la 13), de un show “imbibat” de un umor cel putin savuros. Buyakasha!

Nu pierdeti Ali G show pe Kiss Tv. Veti afla de la traznitul personaj ca nu e nicio tragedie daca iti moare sotia, cu atat mai bine, ca poate gasesti alta mai sexy si mai buna la pat:)/ ca Disneyland-ului i s-a facut o nedreptate ca nu a fost primit in ONU, ca Dumnezeu s-a nacut in aceeasi zi cu Mos Craciun etc.

Despre Kiss TV

Ali G Show - sambata de la 18, duminica de la 13 (r)/ marti de la 23 (r) si miercuri de la 18.30 (r)
Simona Ionascu - Brand Manger KissTV
simona.ionascu@kisstv.ro