Medizone: partener de incredere pentru cabinetele de optica medicala

Craiova - 17 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ti-am pregatit o gama vasta de aparatura medicala , instrumentar si consumabile pentru cabinetul tau de optica si oftalmologie, astfel incat sa iti poti desfasura activitatea in conditii optime, iar serviciile oferite sa fie la superlativ.

Aparatura medicala

Aparatura medicala

Inspirati de pasiunea ta pentru sanatatea altora, de felul in care reusesti sa imbini dimensiunea umana cu cea medicala, de respectul pe care il arati pacientilor prin utilizarea unor produse de calitate, iti punem la dispozitie cele necesare pentru bunul mers al lucrurilor in cadrul cabinetului tau medical de oftalmologie/optica medicala si ne-ar placea sa iti fim alaturi, sa ne strangem mana pentru o colaborare pe termen lung.

            In acest sens, ti-am pregatit o gama vasta de aparatura, instrumentar si consumabile pentru cabinetele de optica medicala si oftalmologie, astfel incat sa iti poti desfasura activitatea in conditii optime, iar serviciile oferite sa fie la superlativ.

            La noi, gasesti tot ce ai nevoie, de la accesorii pentru montajul ochelarilor, lavete ochelari, teste Ishihara, standuri prezentare rame, truse de lentile, vizioteste, rame de ochelari si pana la saculeti pentru ochelari, genti de prezentare a ramelor, lensmetre, masini de slefuit, sinoptofoare, tocuri pentru ochelari, brate pentru rame si lentile de diagnostic.

            In cazul in care te afli la inceput de drum, doresti sa iti deschizi un astfel de cabinet, de oftalmologie, si nu stii de unde sa incepi vizavi de dotarea acestuia, noi iti punem la dispozitie echimentele necesare pentru dotarea minima a spatiului.

            Iti punem la dispozitie optotipuri (pentru ca vei avea nevoie de un optoptip plan departat si un optotip plan apropiat), foropter automat si foropter manual, refractometru pentru cele mai precise rezultate, oftalmoscop cu inalte calitati optice, tonometru (tonometru automat, tonometru cu jet de aer, tonometru portabil etc.), exoftalmometru, biomicroscoape de ultima generatie si multe alte echipamente.

            Domeniu medical cu o continua evolutie in timp, oftalmologia cunoaste, in mod constant, noi si noi metode de actiune si tipuri de tratament, astfel incat pacientilor sa le fie imbunatatita calitatea vietii intr-o masura cat mai mare. De la aparate ce functioneaza pe baza ultimelor tehnologii si pana la accesorii pentru montajul ochelarilor, lucruri mici ce aduc rezultate mari, noi ne asiguram ca tu vei oferi pacientilor o experienta pozitiva, iar munca ta va fi mult mai eficienta, prin combinatia de talent, cunoastere si produse de calitate.

            In contextual actual, asteptarile in ceea ce priveste performanta unui aparat uzitat in oftalmologie sunt foarte ridicate, lucru de care tinem cont atunci cand alegem produsele pe care le punem la dispozitia clientilor, tinand sa ne indreptam strict catre producatori avizati, recunoscuti, de incredere, care sa asigure calitatea produsului.

Despre Klasse Jobs Consulting SRL

Cu o experienta de peste 12 ani in vanzarea de consumabile medicale, aparatura sau instrumentar, Medizone a devenit un nume de referinta pe piata medicala romaneasca.

O atentie deosebita o acordam echipei noastre ce poseda cunostinte foarte vaste in acest domeniu, specialisti certificati sau tehnicieni recunoscuti. Fiecare membru al echipei Medizone intelege ca tratarea fiecarui client cu respectul si demnitatea pe care le merita, este mai mult decat un crez, este promisiunea noastra.

Suntem foarte mandri ca avem o gama foarte larga de consumabile, instrumentar sau aparatura medicala, acoperind segmentul general al specializarilor medicale si ca oferim clientilor nostri cea mai buna calitate atat a produselor, cat si a serviciilor.

Compania noastra este cu adevarat diferita de alte societati care activeaza in acelasi domeniu datorita accentului deosebit pe care il punem pe intelegerea si respectarea parerii clientilor nostri si pe oferirea de solutii viabile pentru fiecare problema in parte, solutii care corespund cel mai bine contextului, astfel incat sa poata crea plusvaloare si satisfactie clientului nostru.

Clientii nostri sunt prietenii si colaboratorii nostri, iar conexiunea care se creeaza intre noi este unul dintre cele mai importante lucruri din lume.