KOON si Chef Joseph Hadad lanseaza programul de cursuri de gatit Cooking with JOSEPH

BUCURESTI - 12 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, HoReCa, Cursuri

KOON anunta lansarea celui mai asteptat program de cursuri de gatit – Cooking with Joseph. Celebrul chef Joseph Hadad va fi invitatul special la standul kuxa -studio/" title="kuxa studio">KUXA Studio , in cadrul targului BIFE SIM, vineri, 12 septembrie, incepand cu ora 12:00.
Pasionatii de gastronomie vor avea ocazia de a sta alaturi de unul dintre cei mai apreciati maestri culinari din Romania. Chef Hadad pregateste pentru vineri un spectacol culinar pentru vizitatori precum si o surpriza indelung asteptata de public.

Cooking with JOSEPH

Cooking with JOSEPH

In cadrul standului KUXA Studio, KOON alaturi de Chef Joseph Hadad vor anunta lansarea unui concept de cursuri de gatit, ce vor debuta incepand cu data de 20 Septembrie si vor fi organizate in showroom-ul de bucatarii KUXA Studio, din Str. Putul lui Zamfir 36.

Cooking with Joseph este un program de cursuri de gatit pentru amatorii pasionati de bucataria de top. Cei care se vor inscrie vor avea sansa sa invete de la Chef Joseph Hadad secretele unora dintre cele mai appreciate retete specifice gastronomiei gourmet. Pentru a asigura o experienta complexa, cursul se va defasura sub forma unor intalniri saptamanale, pe durata a trei saptamani, in care elevii vor gati impreuna cu Chef Hadad, vor invata din secretele sale si se vor distra cu povesti gastronomice.

Cursul va fi organizat in grupe de maxim 7 persoane pentru a va bucura de o experienta cat mai personala alaturi de Chef Hadad. Costul unui curs este de 350 Euro de persoana. 

Early bird: Cei care se inscriu pana la data de 25 septembrie vor beneficia de un discount de 10%.

Deasemenea, in weekend-ul 12-14 septembrie, la targul BIFE SIM, in cadrul standului KUXA Studio puteti participa la o tombola in urma careia aveti sansa de a castiga un curs de cooking gratuit. 

 

Despre KUXA Studio

Kuxa Studio ofera gama completa de bucatarii Nobilia – clasice si moderne – complet echipate, produse in Germania si croite perfect pentru orice tip de spatiu.

Showroom-ul din Bucuresti a fost infiintat în 2008 si functioneaza cu o echipa bine inchegata de-a lungul a sute de bucatarii proiectate si instalate cu grija – mai ales datorita faptului ca fiecare membru pune suflet in activitatea desfasurata.

Despre Koon Travel Events SRL

KOON este o companie full-service de organizare de evenimente. Echipa noastra este specializata in consultanta si design de evenimente premium. De la concept si creatie, pana la management si gestionare logistica.
Experienta. Pasiune. Creativitate. Rafinament. Sunt cele 4 ingrediente cu care am pornit la drum. Un drum al conceptelor premium, al ideilor spectaculoase, al momentelor de top. Cu si pentru oameni.
Cei care viseaza mereu la evenimente unice in viata lor. Sau care doresc sa adauge un strop de stralucire momentelor speciale pregatite acasa, la birou, in surprizele pentru cei dragi.
Un eveniment inedit, un decor special, un cadou personalizat, un aranjament cu stil, toate pentru un rasfat binemeritat.