Kriptomat deblochează recompensele pentru recomandări

BUCURESTI - 7 septembrie 2022

Comunicat tip General in Afaceri, Finante / Contabilitate, Internet

Programul "Invită–un–Prieten" livrează recompense nelimitate clienților Kriptomat și utilizatorilor noi pe care aceștia îi invită pe platformă.

Kriptomat

Kriptomat a dublat recompensele plătite clienților noi și existenți care participă la programul de recomandări Invită–un–Prieten. Programul le permite clienților Kriptomat să câștige o mică recompensă atunci când persoanele
invitate își creează conturi Kriptomat și încep ulterior să tranzacționeze.

Decizia de a dubla programul de recompense pentru recomandări vine după ce Kriptomat a primit un feedback pozitiv covârșitor ca răspuns la promoția de o lună care a oferit recompense mai mari temporar. Pentru a răspunde entuziasmului clienților față de program, Kriptomat a
decis să permanentizeze recompensele crescute.

Ajută–te și pe tine în timp ce îi ajuți pe alții
Conform termenilor programului, utilizatorii Kriptomat primesc linkuri unice pe care le pot împărtăși cu prietenii, colegii și membrii rețelelor sociale. Atunci când clienții noi stabilesc conturi Kriptomat și încep să tranzacționeze folosind linkul de recomandare, primesc Bitcoin în valoare de 20 de euro – la fel și clientul care a furnizat linkul.

Pe lângă recomandarea platformei Kriptomat prietenilor și colegilor, Kriptomat sugerează clienților să își rescrie semnăturile de e–mail care să includă linkul de recomandare, să invite membrii grupurilor Facebook și Reddit să câștige Bitcoin gratuit, și să își pună linkuri de recomandare pe profilurile lor de Instagram, și să distribuie linkul de recomandare contactelor lor LinkedIn. Nu există limită la numărul de recomandări pe care le poate face fiecare client Kriptomat, și nu este vreo condiție ca acele recomandări să fie trimise doar prietenilor și colegilor.

Noii clienți care creează conturi Kriptomat în urma participării la programul Invită–un–Prieten își pot invita proprii prieteni să li se alăture pe platformă, câștigând astfel recompense de 20 de euro, atât ei, cât și utilizatorii pe care îi aduc pe platforma Kriptomat. Programul Invită–un–Prieten face parte dintr–o serie de funcții ale Kriptomat care oferă acces la tehnici avansate de investiții și gestionarea portofoliului, disponibile utilizatorilor care nu au cunoștințe temeinice în tehnologia blockchain sau investiții.

Alte instrumente includ tranzacțiileautomate, notificările de preț și KriptomatPay, o soluție pentru freelanceri, antreprenori și influenceri care doresc să primească plăți cripto. Instrumentele business–to–business aleKriptomat includ widget–ul de înrolare KriptoRamp și API–ul Crypto Exchange White Label pentru întreprinderile Web3, care urmăresc să înroleze utilizatori.

Despre Kriptomat
Fondat în 2018, Kriptomat a revoluționat lumea criptomonedelor odată cu introducerea celei mai simple platforme din Europa. Kriptomat face finanțele digitale atât de simple încât oricine, de oriunde, se poate bucura de oportunitate, libertate și echitate în utilizarea de criptomonede. Sute de mii de clienți de peste tot din Europa și din alte 120 de țări din toată lumea au încredere în Kriptomat ca să cumpere, să vândă, să schimbe, să distribuie și să investească în cripto.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/kriptomat-ou/kriptomat-deblocheaza-recompensele-pentru-recomandari