1001-LocuriDeMunca.ro devine referent de top pentru paginile de resurse umane ale firmelor din România

BUCURESTI - 2 septembrie 2005

Comunicat tip General in Afaceri

Fisiere atasate:

8223-detalii-statistici.pdf

În a doua sa lună de existenţă - August 2005 - site-ul www.1001-LocuriDeMunca.ro a devenit deja un furnizor important de trafic pentru paginile de resurse umane ale firmelor prezente în director.

Datele statistice furnizate de principalele site-uri de monitorizare a traficului de pe internetul românesc, Trafic.ro şi web.Neogen.ro, arată că în scurta perioadă de timp care a trecut de la lansarea lui, www.1001-LocuriDeMunca.ro a devenit liderul site-urilor neconvenţionale de recrutare online.

“Momentan au trecut doar două luni şi jumătate de la lansare şi, din punct de vedere al numărului de utilizatori, ne aflăm deja la jumătatea targetului pe care ni-l propusesem iniţial pentru perioada iunie 2006, când s-ar fi împlinit 1 an de la lansarea oficială a site-ului. Din partea mea, există mai ales satisfacţia că în cazul anumitor pagini de recrutare datele publice de pe site-urile de audienţă a traficului dovedesc tuturor că 1001 le-a adus sute de candidaţi pe tot parcursul lunii August. În cazul unora dintre site-uri, 1001 a devenit chiar un important furnizor de trafic, cu peste 20% dintre vizitatorii totali. De asemenea, în cazul firmelor de resurse umane avem date conform cărora prezenţa în 1001 le oferă un plus de 4-10% faţă de traficul pe care îl înregistrează în mod normal. În clipa în care ne vom îndeplini obiectivul nostru de trafic, candidaţii pe care îi vom trimite spre paginile companiilor vor fi de ordinul miilor. E vorba de candidaţi reali, inteligenţi, activi, peste medie, care ştiu să îşi caute singuri un job prin intermediul internetului.” - a declarat domnul Lucian Sârbu, manager de proiect pentru 1001 Locuri De Munca.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ksd-romania/1001-locuridemunca-ro-devine-referent-de-top-pentru-paginile-de-resurse-umane-ale-firmelor-din-romania