Salonul Auto Moto – intre 3 si 7 aprilie esentele tari se aduna in Piaţa Constituţiei

BUCURESTI - 7 martie 2013

Comunicat tip General in Auto, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

Salonul Auto Moto ce se va desfasura in perioada 3-7 aprilie in Piata Constitutiei va prezenta in fata publicului un show complet, care cu siguranta nu va putea fi trecut cu vederea de jucatorii din domeniu sau de pasionatii cailor putere.

Salonul Auto Moto –  intre 3 si 7 aprilie esentele tari se aduna in Piaţa Constituţiei

Atmosfera Salonului de anul acesta va fi intretinuta de aparitia incendiara a frumoasei vedete Gina Pistol care, alaturi de simpaticul si carismaticul Andrei Duban, va pregati o serie de surprize pentru vizitatori, dar si pentru expozanti.

Salonul Auto Moto va starni curiozitatea celor prezenti cu masini de marca, motociclete custom made si accesorii proaspat iesite din productie, spectacol si adrenalina. O noutate a expozitiei de anul acesta va fi pista de karting ce va putea fi folosita gratuit, pe baza biletului de intrare. Pista va fi amenajata pe o suprafata impresionanta, provocand zilnic pe cei mai curajosi la o cursa de cateva minute de senzatii si viteza.

Totodata, in cadrul Salonului Auto Moto va exista un monopost simulator de formula 1, permitand astfel celor mai talentati in domeniu sa isi incerce abilitatile direct pe circuit.

O alta premiera a acestui eveniment vor fi concursurile de frumusete pentru masinile cu spirit de invingatoare sub capota si pentru motocicletele customizate cu multa pasiune pentru cele doua roti, un show vizual intregit de zgomotul a sute de cai putere. Urmand buna traditie a saloanelor de profil, fetele frumoase nu vor lipsi. Acestea se vor dezlantui intr-o super competitie a celor mai sexy hostesse prezente, votate de juriu.

Intre 3 si 7 aprilie, cei care vor trece pragul Salonului Auto Moto isi vor clati privirile cele mai noi modele de autoturisme si motociclete si se vor bucura de drive-teste cu masina dorita, demonstratii auto si moto, ultimele gadgeturi si dotari auto, fete frumoase, concursuri si muzica de calitate si multe suprize, anuntate toate in curand.

Pentru mai multe detalii accesaţi: www.sam.ro sau Facebook, Salonul Auto Moto.

Persoană de contact:

Dora PATRASCU

PR Executive K Group Corporation

Salonul Auto Moto (SAM)

dora.patrascu@kgr.ro / 0723.541.432

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ktel-center-group/salonul-auto-moto-intre-3-si-7-aprilie-esentele-tari-se-aduna-in-piata-constitutiei