CRIOSAUNA, terapie de înfrumuseţare şi revigorare la -180° Celsius

Iasi - 22 februarie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Kubitech, o firmă ieşeană specializată în comercializarea de produse de tehnică de frig, lansează în premieră absolută pentru piaţa din România - CRIOSAUNA “SPACE CABIN”® – un echipament criogenic de îngrijire corporală (ce produce frig extrem) care este folosit în terapia umană.
* criosauna este opusul unei saune convenţionale * expunerea la frigul extrem tonifică organismul, reduce celulita şi greutatea corporală şi eliberează în corp endorfine, supranumite ”hormonul fericirii” *

Criosauna presupune expunerea pentru 1 – 3 minute la o temperatură cuprinsă între -120° şi -180°C. Şocul termic scurt şi controlat ajută organismul să-şi regăsească echilibrul, elimină stresul şi consecinţele sale, reduce celulita şi greutatea corporală. În ciuda valorilor extrem de scăzute, corpul nu îngheaţă deoarece aerul din criosaună este foarte uscat. În aer umed, această temperatură ar fi, cu siguranţă, inacceptabilă pentru organism. Senzaţia percepută în timpul procedurii este suportabilă, fiind mult mai puţin neplacută decât scăldatul în apă rece, spre exemplu.

Criosauna este opusul unei saune convenţionale, fiind cea mai în vogă procedură pe care o oferă saloanele wellness&spa, centrele de fitness, hotelurile, cluburile sportive şi cabinetele de recuperare medicală din întreaga lume. Procedura stimuleaza sistemul imunitar, reglează activitatea hormonală şi metabolismul, îmbunătăţeşte funcţiile sexuale. Criosauna este apreciată si datorită faptului că în timpul procedurilor organismul generează endorfine, supranumite “hormonul fericirii“, ceea ce asigură întregului corp o stare tonică, o stare de bine ce durează în timp.

CRIOSAUNA “SPACE CABIN”® este produsă incepând cu anul 2002 în Ucraina ca rezultat al cercetărilor pe care medici din Japonia, Germania, Rusia şi mai apoi din multe alte ţări le-au efectuat în ultimele trei decenii. Toate aceste studii demonstrează că terapia prin frig are consecinţe benefice asupra organismului. Criosauna este recomandată pentru revigorarea organismului, pentru recuperare rapidă a sportivilor, dar şi pentru tratamentul eficient al unora din cele mai frecvente afecţiuni cronice din domeniile: reumatologie, dermatologie, ginecologie, ortopedie şi traumatologie, etc.

Echipamentul de îngrijire corporală CRIOSAUNA “SPACE CABIN”® va fi expus pentru prima dată pe piaţa românească în cadrul celei de a VII-a ediţii a expoziţiei profesionale internaţionale ESTETIKA & WELLNESS - ce are loc la Sala Palatului din Bucureşti, în perioada 4-7 martie 2010.

Despre Kubitech S.R.L.

Criosauna - terapie prin frig
Leonardo Cubasa
contact@criosauna.ro