Tinute de Paste,Promotii de Paste

BUCURESTI - 28 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle

LaFemme va asteapta atat in magazinele fizice dar si in magazinul online cu foarte multe modele noi,tinute inedite de Paste si foarte multe promotii!

Promotia LaFemme de Paste

Promotia LaFemme de Paste

 "Fii tu schimbarea pe acre vrei sa o vezi in lume"  

Mahatma Gandhi

Masa de Paste nu mai este privita azi la fel de conservator ca odinioara. Dar daca totusi iti doresti sa faci impresie, indiferent daca esti gazda sau invitata, tine cont de cateva repere de stil atunci cand iti construiesti tinuta de Paste, care, de altfel, sunt valabile in orice moment festiv. Astfel, tinuta de Paste nu trebuie sa fie nici prea rigida, nici foarte lejera sau sport. Este momentul in care iti poti permite sa cochetezi cu stilurile vestimentare la moda, pastrand totusi o linie clasica in alegerile tale.

LaFemme este alegerea ideala penru o tinuta de Paste perfecta,in care sa te simti tu,asa cum esti,perfecta .

Foarte multe modele noi la preturi speciale,promotii inedite atat online dar si in magazinele fizice te asteapta.

Ce ar mai trebui sa stiti?

Ca o parte din magazinele fizice LaFemme sunt deschise chiar si in ziua de Paste iar evident magazinul online este deschis 24 din 24 si cu doar un singur click ai produsul dorit .

Colectiile LaFemme sunt alese cu grija,cu pasiune si cu suflet,colectiile LaFemme sunt in trend iar modelele au preturi speciale.

Profitati acum de promotia LaFemme si anume reducere de 50% la al doilea produs cumparat 

Despre La Femme

Conceptul La Femme a aparut acum 20 de ani dint-o mare pasiune pentru haine,pentru frumos ,pentru moda care te scoate din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea . Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local si credem ca o face chiar foarte bine.