Un nou restaurant La Mama s-a deschis la Universitate

BUCURESTI - 24 octombrie 2012

Comunicat tip General in HoReCa

Lanțul de restaurante “ La Mama ” își așteaptă clienții în noul restaurant inaugurat pe data de 18 Octombrie 2012 în zona Universitate. Acesta este al nouălea restaurant deschis până în prezent, fiind al 8-lea din București, deschiderea lui fiind parte din strategia de dezvoltare La Mama pe piața din Capitală.

La Mama Universitate

La Mama Universitate

Din 18 Octombrie, La Mama își servește clienții și la Universitate, pe Bd. Regina Elisabeta, nr. 11-13, colț cu str. Academiei. La Mama vrea să ofere atât studenților din zonă, cât și turiștilor din centrul istoric gustul de mâncare autentică românească și să o aducă cât mai aproape de ei. Noul restaurant oferă aceeași atmosferă călduroasă și plăcută, într-un cadru inovativ și primitor și se încadrează în direcția dezvoltării rețelei și consolidării brandului. 

Simultan cu deschiderea acestui nou restaurant, La mama a implementat noile meniuri La Mama oferă clienților aceleași porții generoase și gust tradițional, lansând totodată produse și rețete noi. Câteva din noutățile autentice românești din meniu sunt: pomana porcului cu mămăliguță, ostropel de pui, ciorbă de porc cu zeamă de varză, ștrudel de mere și altele.

Noile meniuri de vin aduc în premieră vinurile marcă proprie La Mama: Kerner “Poem în alb” și Zweigelt „Poem în roșu”, alături de o selecție de peste 70 sortimente de vin. Informații detaliate legate de restaurant și meniu pot fi citite pe www.lamama.ro

Despre la mama

La Mama reprezintă un brand 100% românesc care oferă clienților săi satisfacția unei mese delicioase și garanția calității. În prezent, compania coordonează 9 restaurante La Mama și 3 cafenele Cafepedia. Brandul La Mama întrunește sub umbrela sa mai mult de 1000 locuri la mese, deservind lunar peste 50.000 clienți.

În 2005, La Mama a devenit prima rețea independentă de restaurante din România, care a implementat și certificat standardele de calitate ISO 9001 și HACCP, în conformitate cu standardele europene, iar în 2007 a obținut certificarea ISO 22000.