Avantajele taberelor de golf: miscare, aer curat, socializare si dezvoltare

BUCURESTI - 26 februarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sport, Turism

Taberele sunt de fiecare dată pline de activități și oameni care rămân mult timp în mințile copiilor. Sunt amintiri pe care aceștia le vor povesti cu drag și sunt experiențe din care au o mulțime de lucruri de învățat. O tabăra este un mod ideal de a experimenta activităţi noi (fie ca vorbim de un sport nou, o limba straina sau un mix de activitati), de a se responsabiliza, dar mai ales de a se distra şi a-şi face prieteni noi.

golf

golf

 " Le recomandam parintilor sa ii incurajeze pe copii sa incerce acest sport, golful, care pe langa beneficiile fizice asociate miscarii, are nenumarate avantaje asociate dezvoltarii neuro-emotionale: perseverenta, socializare; corectitudine; colegialitate, comunicare.  

Nelu Boncu, instructor de golf

Inca de la inaugurarea clubului in 1999, Lac de Verde Golf & Leisure Resort a acordat o atentie deosebita promovarii golfului in randul juniorilor, atat prin cursuri gratuite oferite copiilor din zona (prin programe de responsabilitate sociala), fie prin organizarea taberelor de golf.

In cadrul taberelor de golf, care pot dura intre 3-7 zile, obiectivele principale vizeaza miscarea si activitatile in aer liber. Astfel, taberele de golf includ programul de instruire in golf, in care copiii invata despre istoricul golfului, reguli principale, dar si tehnicile de lovitura si pozitia corecta a corpului. Beneficiile acestui sport vizeaza si dezvoltarea personalitatii copiiilor prin cultivarea unor valori sanatoase, practicate in acest sport: perseverenta, corectitudinea, disciplina.

Pe langa programul de golf training, taberele de golf includ activitati distractive, cu precadere in aer liber: treasure hunt, tiroliana, piscina (in sezonul cald); volei, badminton, foc de tabara si alte activitati interesante. O mare atentie e acordata si meniului, preparatele culinare sunt inspirate din meniul recomandat de nutritionisti, tarifele unei tabere de golf pornind de la 399 lei. (3 zile, pensiune completa, golf training, activitati) Iar taberele, in general, contribuie la cresterea increderii in sine, la intarirea abilitatilor sociale; la descoperirea unor noi interese si aptitudini; apropierea  de natura si detasarea de tehnologie" a declarat Nelu Boncu, instructor de golf 

Despre Lac de Verde

Lac de Verde Golf & Leisure Resort, localizat in Breaza, jud Ph, este primul teren privat de golf, inaugurat in 1999.
Complexul, care se intinde pe o suprafata de 24 ha, include un teren de golf cu 9 gauri (forma de relief subalpina); structura de cazare formata din 3 corpuri de cazare, 33 de camere, cu o capacitate de cazare de 85 de locuri; restaurant si terasa; 2 sali de conferinte si un grand ballroom