Campionatul National de Golf pentru Juniori, editia 2016

BUCURESTI - 6 septembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sport, Turism

Sambata, 10 septembrie (a.c) are loc cel mai important eveniment de golf pentru juniori, Campionatul National de Golf al Romaniei pentru Juniori, eveniment organizat sub egida Federatiei Romane de Golf, care va avea loc la Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud Ph)

Campionatul National de Golf pentru Juniori, editia 2016
 Ö parte a actiunilor de CSR ale clubului de golf ii vizeaza pe copii, unde dorim sa contribuim la formarea acestora, iar golful, prin specificul lui, joaca un rol major. Golful este un sport nonviolent, tehnic, strategic, foarte eficient in dezvoltarea psihica si intelectuala a tinerilor, dar si invatarea unor valori sanatoase: respectul, corectitudinea, perseverenta. 

Alexandra Popescu- Golf Manager

Evenimentul sportiv se adreseaza juniorilor cu varste cuprinse intre 7-18 ani, de nationalitate romana, care detin card de legitimare Handicap.

Exista doua categorii de joc, in functie de varsta: categoria 7-13 ani, cu sistem de joc stableford brut 9 cupe; si categoria 14-18 ani, cu sistem de joc strokeplay brut 9 cupe.

Premii speciale: Nearest to the Pin & Youngest Player

Campionatul va incepe la ora 09:30, fiind precedat de o sedinta tehnica. Tinerii golfeuri vor avea parte de surprize placute si premii interesante oferite de sponsori si sponsorul principal al evenimentului, Golf Studio (www.golfstudio.ro).

Pana in acest moment lista tineri jucatori este aproape completa, participantii fiind din Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Breaza.

Inca de la inaugurare in anul 2000, clubul de golf Lac de Verde a dezvoltat si organizat actiuni si programe pentru tineri, avand ca scop promovarea golfului in randul acestui target.

Astfel, de la deschiderea complexului si pana in prezent, copiii orasului Breaza au beneficiat de program gratuit de instruire pe perioada verii, de doua ori pe saptamana, cu instructorii de golf ai clubului (lectii de golf, cursuri, antrenamente), traditie pe care o vom continua si dezvolta in viitor.

Festivitatea de oremiere va avea loc incepand cu orele 15:00, in restaurantul complexului. Reprezentantii mass-media, partenerii si sponsorii sunt invitati sa participe atat la festivitatea de premiere, cat si la intregul turneu, urmarind indeaproape evolutia juniorilor.

Va rugam sa confirmati participarea pana vineri, ora 15:00 la urmatoarele contacte: alexandra.popescu@lacdeverde.ro/ 0747.021.252

Despre Lac de Verde

Inaugurat in anul 2000, Lac de Verde Golf & Leisure Resort este primul teren privat de golf din Romania, proiectat conform standardelor si intins pe o suprafata de 24 de ha.
Terenul de golf este unul natural subalpin, cu distante scurte, avand 9 gauri si un index de 58 par, fiind considerat un teren cu un grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10.
Datorita acestor caracteristici terenul este agreat atat de jucatorii avansati, cat si de incepatori, acestia avand la dispozitie spatii pentru training: doua terenuri de putting, bunker pentru training, teren de pitching, chiping, green de antrenament, indoor golf si driving range.
Pe langa terenul de golf, resortul dispune de 33 de spatii de cazare, restaurant, 2 sali de conferinte, Grand Ballroom, activitati de sport & leisure (piscina exterioara, paintball, tiroliana, tir cu arcul, lounge, spa).