Primul campionat de golf “Hole in one” premieaza lovitura norocoasa cu o super masina!

BUCURESTI - 26 august 2015

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sport

Lac de Verde Golf & Leisure Resort, cu sprijinul Opel Romania, organizeaza in data de 29 august (a.c) primul campionat de golf “Hole in one” al sezonului, oferind fericitului castigator al loviturii norocoase o super masina, in valoare de peste 19 000 de euro.

Cel mai incitant eveniment de golf al sezonului, gazduit si organizat de catre primul club privat de golf din Romania, Lac de Verde Golf & Leisure Resort (Breaza, jud PH) , se adreseaza tuturor jucatorilor de golf care sunt afiliati ai unui club de golf, atat din tara, cat si din strainatate.  Numarul maxim de participanti stabilit de catre organizatori este de 50, momentul culminat al campionatului jucandu-se in runda a doua, la gaura 8. Lovitura norocoasa pentru domni are o distanta de 170 m, iar pentru doamne de 148 m.

 Fericitul castigator va pleca acasa cu o super masina, cel mai mic si cochet crossover de la Opel, noul Adam Rocks, un premiu in valoare de peste 19 000 de euro. 

"Competitiile <<Hole in one>> care au loc in cadrul unui campionat de golf sunt cele mai asteptate de catre jucatorii de golf, indiferent de nivel, experienta sau tara. Stim ca lovitura norocoasa  depinde de experienta, antrenamente,  o doza consistenta de noroc, dar si o sincronizare perfecta a multor factori, printre care directia, pozitia si precizia loviturii, insa participantii nostri sunt cu siguranta motivati si de premiul oferit de Lac de Verde Golf & Leisure Resort in cadrul acestui campionat: cel mai cochet crossover al momentului, noul Opel Adam Rocks” a declarat Alexandra Popescu, Golf Manager.

                Campionatul va incepe in data de 29 august de la ora 08:30, cu un welcome coffee si sedinta tehnica, si se va incheia cu un late lunch si festivitatea de premiere. Taxa de participare este de 80 lei pentru membrii clubului Lac de Verde si 150 de lei pentru alti participanti; taxa de lovitura "Hole in one” fiind de 50 lei/jucator. Doritorii se pot inscrie la urmatoarele contacte: golf@lacdeverde.ro/ alexandra.popescu@lacdeverde.ro

                Reprezentantii mass-media sunt invitati sa participe atat la competitia “Hole in one”, cat si la intreg campionatul de golf si festivitatea de premiere, evenimentul fiind organizat si gazduit de catre Lac de Verde Golf & Leisure Resort , cu sprijinul Opel Romania.

Despre Lac de Verde

Inaugurat in anul 2000, Lac de Verde Golf & Leisure Resort este primul teren privat de golf din Romania, proiectat conform standardelor si intins pe o suprafata de 24 de ha.
Terenul de golf este unul natural subalpin, cu distante scurte, avand 9 gauri si un index de 58 par, fiind considerat un teren cu un grad ridicat de dificultate, respectiv 8/10.
Datorita acestor caracteristici terenul este agreat atat de jucatorii avansati, cat si de incepatori, acestia avand la dispozitie spatii pentru training: doua terenuri de putting, bunker pentru training, teren de pitching, chiping, green de antrenament, indoor golf si driving range.
Pe langa terenul de golf, resortul dispune de 33 de spatii de cazare, restaurant, 2 sali de conferinte, Grand Ballroom, activitati de sport & leisure (piscina exterioara, paintball, tiroliana, tir cu arcul, lounge si spa); complexul fiind preluat in anul 2013 de catre un grup de chinezi, care investesc in dezvoltarea acestui complex si a serviciilor oferite, o mare importanta fiind acordata terenului de golf si promovarea acestui sport.