Promotie exclusiva Lenjerii Pat Outlet

BUCURESTI - 27 februarie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online Lenjerii Pat Outlet a pregatit o oferta speciala pentru clienti la inceput de primavara.

Oferta speciala la lenjerii de pat

Lenjerii de pat Outlet este un concept demarat in Decembrie 2013, iar pana acum, la sfarsitul lunii Februarie 2015, am reusit sa multumim peste 60.000 de clienti. Ne laudam cu un portofoliu de peste 400 de modele de lenjerii de pat, modele din ce in ce mai noi comercializate in sistem de outlet. De-a lungul timpului am demarat proiecte menite sa faciliteze experienta cumparaturilor online pentru clienti. La inceputul anului trecut am introdus posibilitatea de comanda prin whatsapp, mai tarziu deschiderea coletului la livrare si in vara anului trecut am fost primul magazine online din Romania care a demarat promotia 1+1 Gratis la lenjerii de pat. De ce 1+1 Gratis? Pentru ca orice casa are nevoie de cel putin 2 lenjerii si pentru ca astfel dumneavoastra, clientii nostri pot cumpara mai ieftin. Reusim de peste 15 luni sa va oferim si cele mai bune preturi si va promitem ca asa va ramane. Am organizat in toata aceasta perioada diverse promotii, prin care am oferit vacante la munte, in Grecia, telefoane smartphone sau bijuterii de aur. Impreuna cu oferta celor mai bune preturi din Romania, acesta este modul nostru de a va multumi pentru ca sunteti alaturi de noi

In perioada 1-8 Martie demaram o promotie noua, pentru a va facilita posibilitatea de a va redecora patul cu modele noi de lenjerii de pat cu motive de Primavara. In aceasta perioada, pentru orice comanda de lenjerii de pat efectuata pe site-ul lenjeriipat-outlet.ro clientii vor beneficia de transport de gratuit oriunde in Romania.

Asa ca dragi clienti, intre 1 si 8 Martie cumparati lenjerii de pat, platiti pretul uneia si primiti doua, in plus va oferim transport gratuit oriunde in Romania, comandati cu incredere, daca nu sunteti multumiti de produse va dam banii inapoi sau vi le schimbam.

Va garantam ca vom mentine cele mai mici preturi din Romania, iar ofertele noastre sunt reale, in plus lucram cu stocul propriu iar livrarea se face in 24 de ore oriunde in tara.

Va invitam sa vizitati magazinul online si sa va alegeti din cele 400 de modele oferite, astfel va veti convinge de toate cele enumerate mai sus!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ladycorner-magazin-online/promotie-exclusiva-lenjerii-pat-outlet