Super reduceri de Black Friday in magazinul Azzibo

BUCURESTI - 28 noiembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Retail, Internet

Live site

In perioada 28.11.2014 - 07.12.2014 magazinul www. azzibo.ro va asteapta cu reduceri masive de Black Friday la pantofi, genti piele , esarfe si bijuterii. Veti gasi reduceri de pana la 50% la o gama larga de produse.

Azzibo Black Friday

Calitatea produselor si suportul permanent asigurat clientilor nostri sunt cele doua lucruri care ne reprezinta si care dorim sa fie in continuare cartea noastra de vizita

Razvan Patracescu - Bussines Development Manager SC Lamontte Worldwide Group SRL

Multi ne cunoasteti deja, altii inca nu, asa incat speram ca aceasta sa fie o ocazie suficient de buna pentru a deveni clientii nostri fideli.

Este al doilea Black Friday pe care il gazduieste magazinul Azzibo. Anul trecut aceasta perioada de reduceri, mult asteptata de toata lumea, s-a intamplat la putin timp de la lansarea magazinului ce a avut loc pe 7 Noiembrie 2013 si din aceasta cauza probabil multi dintre dumneavoastra nu ne-ati vazut atunci.Acum insa, cu o experienta de un an de zile in vanzari on-line ne dorim sa surprindem in mod placut pe cat mai multi dintre vizitatorii nostri, mai ales prin reducerile pe care le-am pregatit pentru dumneavoastra.

Pretul este intotdeauna foarte important, dar sa nu pierdem din vedere esentialul si anume calitatea produselor. La noi le veti gasi pe amandoua. Nu comercializam decat produse de foarte buna calitate din materiale naturale si in ultimele tendinte ale modei. Astfel puteti cumpara din magazinul nostru: pantofi stiletto sau pantofi cu platforma realizati manual in Romania - 100% piele naturala, genti piele naturala pentru toate gusturile, importate din Italia - tara binecunoscuta pentru calitatea pielii manufacturate, o gama foarte variata de esarfe din matase naturala si nu in ultimul rand bijuteriile Blee Inara, brand importat din SUA, cu modele deosebite purtate de vedete cunoscute in intreaga lume.

Ce mai trebuie sa tineti minte despre noi este ca livram in 24 h si ca pentru comenzi mai mari de 199 lei, transportul este GRATUIT.

De asemenea am pus la punct pentru dumneavoastra un serviciu de ambalare cadou, care este GRATUIT, in asa fel incat sa puteti oferi persoanelor dragi cadoul perfect fara a plati suplimentar.

In alta ordine de idei am dori sa stiti ca suntem la dispozitia clientilor nostri pentru orice detalii sau informatii suplimentare si ne puteti contacta fie pe una dintre cele doua linii telefonice afisate in magazin, fie pe adresa de e-mail: contact@azzibo.ro.

Nu in ultimul rand, magazinul nostru va ofera un pont: "Fiti destepti" si cumparati acum de Black Friday toate cadourile de Craciun la preturi infinit mai mici si astfel veti intampina in liniste si gata pregatiti sarbatorile de iarna.

Acum in final nu imi ramane decat sa va spun "Spor la cumparaturi" si sa sper ca ne vom ridica la inaltimea asteptarilor clientilor nostri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lamontte-worldwide-group/super-reduceri-de-black-friday-in-magazinul-azzibo