Brainstorming 3.0 - Thinking with Style

BUCURESTI - 5 februarie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Lateral Coaching organizeaza pe 28 februarie 2008 un nou workshop de creativitate aplicata. Brainstorming 3.0 reprezinta un instrument simplu si eficient pentru stimularea gandirii creative, care incorporeaza mai multe tehnici de creativitate ce pot fi folosite in mai multe combinatii, in functie de scopul demersului creativ. Poate fi aplicat atat individual, cat si in grupuri.

Continut curs:

1. gandeste liber, nu incalcit
despre brief-ul de creatie sau despre cum te asiguri ca nu vei produce chipsuri pe o banda de masini-unelte
2. gradina lui Salvador Dali
despre ce fel de “seminte” pui de rasad sau cum sta treaba cu INSPIRATIA
3. tehnica lui Socrate
despre cum “mosesti” ideile sau despre stiinta gasirii ideilor “adevarate”
4. zarurile lui Einstein
despre cum scurtcircuitezi gandirea logica sau despre ce inseamna cu adevarat sa gandesti “out of the box”
5. factorul Funky
despre cum sa faci combinatii de milioane sau despre cum te asiguri ca vei descoperi idei originale
6. ideometrul
despre cum iti dai seama de ideile “revolutionare” cand iti pica in cap si despre cum evaluezi ideile

Cui se adreseaza:

Brainstorming 3.0 se adreseaza celor care isi doresc sa aiba la dispozitie un “tool” care sa ii ajute in orice situatie in care au nevoie de idei noi, indiferent de aria de aplicare.

Brainstorming 3.0 ofera numeroase beneficii:

* faciliteaza intelegerea problemelor cu care ne confruntam si a cauzelor reale ale acestora
* ajuta la identificarea de solutii, oportunitati si scopuri
* ne ajuta sa dobandim mai multa claritate in gandire si sa ne formam o perspectiva de ansamblu asupra activitatii noastre
* este calea prin care putem obtine un flux constant de idei noi
* ne ajuta sa gandim mai repede, sa depasim blocajele mentale, sa facem conexiuni si asocieri neobisnuite de idei si posibilitati
* este primul pas catre transformarea ideilor in proiecte concrete
* conduce la ameliorarea performantelor, atat individuale, cat si ca echipa
* este “fun” si poate reprezinta o alternativa excelenta la programele de team-building conventionale

Metode training:

Acest workshop este un adevarat atelier de creatie, in care participantii vor avea parte de exercitii si jocuri foarte interactive, in care vor invata cum sa aplice propriu-zis diverse tehnici de brainstorming si creativitate pentru a identifica posibilitati de inovare la nivel de produse si servicii.

Trainer: Ionel Timofte

In prezent este Creativity Coach & Trainer la Lateral Coaching (www.lateral-coaching.ro), director de creatie la firma de branding si comunicare SideLight (www.sidelight.ro), initiatorul proiectului ThinkUP! (www.inspiring-innovation.ro).

Durata: 9.30-17.30 (cu pauza de pranz)

Participanti: max. 8/sesiune

Taxa de participare: 720 RON *

* participantii care se inscriu pana la data de 13 februarie beneficiaza de o reducere de 20% din costul programului.
* companiile care trimit minim 3 participanti beneficiaza de o reducere de 10% de persoana.

Deadline inscrieri: 20 februarie 2009

Brainstorming 3.0 este un workshop despre cum sa gandesti cu stil sau despre cum sa gasesti idei si solutii creative pentru probleme complicate.

Informatii suplimentare:

Email: ionel.timofte@lateral-coaching.ro

Au participat la workshop-urile de creativitate firme ca: Vodafone Romania, Avon Cosmetics, TVR, Leoni Wiring Systems, Banca Transilvania, Brands Talk Advertising etc.

Despre Lateral Coaching

Lateral-Coaching.ro este un proiect de dezvoltare a resurselor umane din companii prin intermediul unor programe neconventionale de coaching si training in domeniul creativitatii.

Email: ionel.timofte@lateral-coaching.ro
ionel.timofte@lateral-coaching.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/lateral-coaching/brainstorming-3-0-thinking-with-style