LEADERS School 8

Locul desfasurarii: Hotel Rina Vista

Organizator: Fundatia LEADERS

Reprezentand inca din 2008 punctul de intalnire al studentilor romani din prestigioasele facultati ale Ivy League, precum si din cele naţionale, LEADERS School revine in Poiana Brasov pentru a reconfirma succesul si puterea unui stil de leadership autohton, in cadrul celei de-a 8-a editii.

 

Numarand deja peste 200 de absolventi, LEADERS School desfasurata sub Inaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principelui Radu al Romaniei, va deveni din nou cadrul ideal de formare. Aici teoriile si practica se vor armoniza la cel mai inalt nivel de leadership. Atrasi de puterea de inspiratie, curajul si ambitia liderilor romani, 30 de tineri de elita, cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani vor lua parte la o adevarata EXPERIENTA de leadership.

 

La fiecare editie a LEADERS School, studenti romani de la universitati precum Harvard, Oxford, Georgetown, University of Essex, Plekhanov Russian University of Economics, Ecole de Management Strasbourg, University of York, University of Munich sau Yokohama National University se intorc acasa pentru a participa la unica scoala de leadership din Romania. “Pentru mine, LEADERS School a devenit motivul pentru a ma intoarce in Romania dupa ce imi termin studiile in SUA. Pentru prima oara dupa 10 ani de absenta din Romania, imi pare rau ca plec din ţara pentru inca 2 ani. Oamenii pe care i-am intalnit la LEADERS School, precum si activitatea intensa din program, ma vor motiva sa fac ceva intr-adevar pentru tara mea, oricat de greu ar fi”, declara Denisa Albu, studenta la Fletcher School of Law and Diplomacy si absolventa LEADERS School.

 

Continutul LEADERS School este dezvoltat in jurul a trei arii de baza: leadershipul personal, leadershipul unu-la-unu si leadershipul echipei. Curricula cuprinde atat parti teoretice, cat si activitati practice, iar adevarata provocare este reprezentata de elementul cheie al programului: simularea de afaceri. Aceasta reuneste toate ideile de pe parcursul celor cinci zile de experienta LEADERS School si se desfasoara sub supravegherea unuia dintre cei mai apreciati antreprenori romani, Marius Ghenea.

Despre LEADERS ROMANIA

Fundația LEADERS isi propune sa fie cea mai puternica sursa de idei si oameni valorosi din Romania. Contribuim la transformarea moderna a Romaniei prin dezvoltarea unor lideri responsabili si a unei mentalitati orientate catre implicare si actiune. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara Leadership Autentic, LEADERS School, LEADERS Education si LEADERS Academy.

Confirmare pana la data: 31 July 2011

Participare: Taxa de participare

Taguri: leadership