Train the Trainer for Professionals - Curs deschis

BUCURESTI - 20 septembrie 2007

Comunicat tip General in Afaceri

Leads Management organizeaza in Bucuresti intre 27 - 28 septembrie 2007 un curs deschis pentru profesionistii in instruire.

Audienta tinta: Traineri, manageri de resurse umane, manageri cu responsabilitati de instruire a personalului dar si cei care supervizeaza aplicarea standardelor stabilite prin training pot fi, cu totii, interesati de participarea la un astfel de curs. Se stabileste cadrul unei depline intelegeri a semnficatiei diferitelor etape ale procesului de training, resurselor necesare in procesul de instruire in diversele sale etape, gamei de metode pentru indeplinirea sarcinilor, pentru o implementare efectiva a functiei de instruire. Cursul care stimuleaza creativitatea si inovarea, fara a oferi si un joben de magician, pune un om obisnuit in postura de trainer profesionist.

Din sumar

1. Managementul procesului de invatare continua

2. Etapele invatarii la adulti

3. Stiluri de transfer si asimilare a informatiilor

4. Ciclul unui program de training: analiza nevoilor de training, crearea programului, implementarea, evaluarea

5. Definirea obiectivelor unui program de training

6. Metode de training, mix eficient intre obiectivul de instruire si metodele alese

7. Tehnici moderne de instruire

8. Creativitatea si inteligenta emotionala in training

9. Organizarea si logistica unui program complet de training

10. Cele mai bune practici in training/ ASA DA - ASA NU

11. Dificultati in training si modalitati de tratare - cursanti dificili, lipsa raspunsurilor, managementul timpului

12. Crearea unui program de training - Planificarea resurselor, cercetarea, manualul de training, designul

13. Prezentarea de training

14. Evaluarea instruirii

Trainer: Liliana Tanase, 14 ani de experienta in pozitii de training officer, training coordinator, training manager in companii multinationale, autoare de cursuri si lucrari destinate dezvoltarii abilitatilor umane prin instruire, nominalizata la premiul Socrate pentru educatie in anul 2006.

Inscrierile se fac prin e mail la adresa: contact@leadsmanagement.ro sau la telefon: 0740177077 sau 0729112404 pana in data de 23 septembrie 2007.
Numar limitat de participanti.

Despre Leads Management

Leads Management este o companie de training si consultanta in management, recrutare si selectie de personal cu un portofoliu important de clienti.
Alma Tudoran, consultant
contact@leadsmanagement.ro
Tel.: 0729112404; 0213225785
contact@leadsmanagement.ro