leliana parvulescu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema leliana parvulescu

 • leliana parvulescu. Minte Criminala

  leliana parvulescu

  Bucuresti - 20 October 2014

  Comunicat de Zivac Group Central SRL

  ... leliana Pârvulescu (România), Mirco Turco (Italia), Igor Vitale (Italia). ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: lansare , carte , analiza comportamentala , zivac , criminal profiling , criminal in serie , leliana parvulescu

  Vezi toate comunicatele de presa despre leliana parvulescu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul leliana parvulescu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la leliana parvulescu. Informatiile despre leliana parvulescu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul leliana parvulescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la leliana parvulescu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.