Leonidas - Cadouri cu orice ocazie!

BUCURESTI - 2 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Turism, Retail

Leonidas - Cadouri cu orice ocazie!
Acum și în Brașov

Leonidas - Cadouri cu orice ocazie!

Leonidas Romania a deschis oficial ciocolateria din Brasov.  Intr-o atmosfera de sarbatoare, brasovenii au avut ocazia vineri, 28 septembrie 2012, sa deguste pralinele care au dus faima ciocolatei belgiene in intreaga lume.

 Proprietarul francizei Brasov, Florin Iacob, a fost o gazda  impecabila pentru zecile de oameni care au calcat pragul ciocolateriei situate in centrul istoric, pe str. Michael Weiss nr. 14. Investitia de la Brasov se ridica la aproximativ 35.000 euro.

 Leonidas este numarul 1 in lume la vanzari de ciocolata belgiana, cu peste 100 de tipuri de praline comercializate in peste 1400 de magazine din toata lumea.

 Magazinul din inima Brasovului este cea de-a patra ciocolaterie din reteaua dezvoltata de master francizorul Ion Codreanu,  incepand cu anul 2009.  Antreprenorul mai detine propriul sau magazin in zona Dorobanti si francizele a inca doua unitati in Bucuresti (in zona Pipera-Tunari si ASE). 

 In 2011, vanzarile de praline in cele trei magazine au atins aproximativ 7,5 tone in crestere cu aproximativ o tona comparativ cu anul precedent.  Antreprenorul Ion Codreanu intentioneaza sa extinda afacerea si in alte trei mari orase din Romania:  Cluj Napoca, Timisoara si Iasi.

 Dintre cele peste 100 de sortimente de praline comercializate de brandul belgian, printre preferatele romanilor se numara Gianduja – pralina pura din gama cu crema pralinata, Europe – ciocolata, crema ganache si rom din gama ganache, Manon Café Blanc - ciocolata alba pralinata cu crema de unt mocha si aluna intreaga din gama crema de unt.

 Numele “Leonidas” reprezinta chintesenta ciocolatei belgiene nu numai pentru localnici, dar si pentru iubitorii de ciocolata de pe tot globul. Toate magazinele din lume se aprovizioneaza de la singura fabrica din Belgia – Bruxelles, garantand astfel aceeasi calitate si prospetime.

 Pralinele Leonidas sunt realizate dupa metodele traditionale, folosind cele mai bune ingrediente:  100% unt de cacao pur pentru invelis, ingrediente naturale si proaspete, precum unt si smantana,  delicatese precum cirese Morello din Périgord, migdale din Italia si nuci din Grenoble.

 Ca la orice produs, si ambalajul face diferenta. Din acest punct de vedere, Leonidas este singura ciocolaterie din piata care ofera peste 40 de modalitati de ambalare tip cadou, de la cutii standard si pana la cele editie limitata.

 

Pentru ocaziile mici sau mari, ciocolata Leonidas este cadoul perfect.

 

Pentru tine - Ai la dispozitie sa alegi din cele 6 modele de ballotin-uri si peste 100 de sortimente de praline Leonidas si esti pregatit pentru calatoria gustului de calitate.

Pentru cei dragi – Trebuie sa alegi cutia (caseta metalica sau casuta belgiana) si sa faci o selectie de praline pentru un rasfat desavarsit. Un gest clasic care iti va aduce intotdeauna un zambet.

Pentru ocazii speciale – Ofera o selectie atent realizata de praline Leonidas intr-una din cutiile speciale Bijoux sau Coffret, un gest elegant caruia putin ii vor rezista.

Toata gama de produse Leonidas, precum si modalitatile de ambalare cadou, pe  www.ciocolatabelgiana.ro.

Leonidas - Cadouri cu orice ocazie!

Despre CONP - D & G

Leonidas este un producãtor de ciocolatã de renume mondial ce comercializeaza peste 100 de tipuri diferite de ciocolatã belgianã în peste 1400 puncte de vânzare din întreaga lume. Cu toate acestea, principiile care au stat la baza companiei cu aproape o sutã de ani în urmã au rãmas la fel de puternice.